Springkussen Kasteel met glijbaan

1 dag  110,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Het Springkussen Kasteel met glijbaan huren 

Een geweldig stoer springkussen voor een echte ridder en zijn vriendjes. Maar prinsessen kunnen hier natuurlijk ook naar hartelust op springen en gered worden door hun ridders. Dit springkussen brengt de kinderen terug naar de tijd van ridders en kastelen in de middeleeuwen. De torentjes op het springkussen spreken tot de verbeelding. Het springkussen Kasteel is voorzien van een dak, dus ook met minder weer kan er naar hartelust worden gesprongen. Als extra aanvulling heeft dit kussen ook een glijbaan aan de zijkant van het kussen zitten, waardoor je snel van het kussen af bent.  

 

Ridderfeestje

Rijden op een paard, en met je zelfgemaakte zwaard en schild versla je de draken en red je de prinsessen. Schmink je als een ridder met een mooie snor en trek je ridderpak aan. Dit springkussen staat symbool voor het kasteel op uw ridderfeestje.

Bent u op zoek naar inspiratie voor een ridderfeestje? Kijk dan op de website van "kinderfeestmoment.nl". Hier staan leuke versiersels beschreven waarmee u van tevoren maar ook samen met de ridders kunt versieren. Ook staan hier lekkere snacks zodat de ridders de draak met een volle maag kunnen verslaan. 

 

Kunt u advies gebruiken?

U wilt een kinderfeestje organiseren en hebt het plan om hier een springkussen aan toe te voegen. Waar te beginnen, en wat is het beste springkussen voor u? Vcompany Verhuur verhuurt al meer dan 15 jaar springkussens voor kinderfeestjes, daardoor kunnen wij u goed adviseren in welk springkussen het meest geschikt is voor u. Neem contact op per e-mail (info@vcompany.nl) of per telefoon (088 398 5000), dan helpen we u graag verder.

 

Het springkussen kasteel met glijbaan huren bij Vcompany Verhuur

Het springkussen kasteel is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig binnen enkele minuten op. 

 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Zijn er specifieke instructies voor het opzetten en afbreken van het springkussen kasteel?

Bij elke levering zit een handleiding, daarop staan instructies over hoe je een springkussen op en afbouwt. Het is ook mogelijk om het door ons personeel te laten doen.

Hoeveel kinderen kunnen er op het springkussen kasteel?

Op dit springkussen kan je met 6 mensen tegelijk springen. Zo kan iedereen op een veilige manier springen.

Wat moet ik doen als er problemen zijn met het springkussen kasteel?

Als er problemen zijn neem dan direct contact op met het kantoor of ons noodnummer (06-22144374). Aan de hand van het probleem kunnen we kijken naar een passende oplossing.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
550 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
130 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6

Producten in pakket

1x
- Kasteel met glijbaan
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt