Springkussen Kasteel groot

Springkussen kasteel groot
>
  • Springkussen kasteel groot
<

150,00

1 dag 

Incl. BTW

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Springkussen Kasteel groot huren bij Vcompany

Met dit gigantische springkussen steel je de show bij alle kinderen. Neem de kinderen mee in de tijd van ridders en kastelen. Terug naar de middeleeuwen. Vcompany levert al meer dan 10 jaar springkussens voor kleine en grote events. Hierdoor hebben we van veel kinderfeestjes een succes kunnen maken. We begrijpen hoe belangrijk een succesvol kinderfeestje is voor zowel u als uw kinderen en doen er dan ook alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen. 

Heeft u vragen of opmerkingen over de mogelijkheden. Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten voor meer informatie. 

 

Kinderfeestje met ridders en prinsessen thema

Een geweldig groot springkussen voor een spetterend feest. Dit springkussen brengt de kinderen terug naar de tijd van ridders en kastelen. De torentjes op het springkussen spreken tot de verbeelding. Organiseer een echt ridderfeestje of prinsessenfeestje. Voor de kleinere feestjes hebben we ook een Springkussen Kasteel klein en een Springkussen Prinses Klein.

Een gemixt kinderfeestje? Bedenk dan een mooi verhaal waarbij de ridders met hun zwaard de grote draak moeten verslaan om de prinses uit het kasteel te redden. De ridders gaan verkleed in harnassen van aluminiumfolie en de prinsessen mogen zich verkleden in mooie prinsessenjurken. Wellicht gaan jullie voordat er gesprongen word zelf eigen zwaarden en schilden knutselen. 

Wilt u een stoere uitnodiging versturen voor het feestje, knutsel deze dan lekker zelf. Of bent u op zoek naar nog meer knutsel inspiratie, bekijk dan het Pinteres bord “Ridderfeestje”.

Opbouw en afbouw instructies

Het Springkussen Kasteel groot is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. Wij leveren naast het springkussen altijd een box mee met haringen om het kussen te kunnen zekeren, een blower en een verlengsnoer. Dit kussen kan worden aangesloten op 220 volt (1100 watt). 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1500 watt
1
Lengte
700 cm
Breedte
700 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
120 cm
Transport Hoogte
75 cm
Gewicht
225 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Kasteel groot
8x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- Blower 1500 Watt