Multiplay Springkussen Koe

1 dag  135,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het Valmatten pakket L.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Multiplay Springkussen Koe

Dit springkussen is perfect voor een feestje met een boerderijdieren thema. De kleine boeren en boerinnen kunnen na een dag koe melken lekker uitspringen op het multiplay springkussen koe.

Het springkussen heeft hoge wanden waardoor de kleine boertjes en boerinnetjes nergens op of overheen kunnen klimmen. Extra beschermd voor extra lang plezier! Dit springkussen is ook nog voorzien van een glijbaan en diverse speelelementen. 

Beestachtig leuk!

 

Multiplay Springkussen koe huren bij Vcompany

Vcompany Attractieverhuur heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van springkussen verhuur. Wij verhuren door de randstad en hebben een groot arrangement aan verschillende springkussens, attracties, stormbanen en nog veel meer.

Wilt u een evenement organiseren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We ondersteunen u graag in uw keuzes en de mogelijkheden.  

 

Multiplay Springkussen koe afhalen of laten bezorgen

U wilt het springkussen huren? Dan kunt u kiezen om het springkussen zelf af te halen of om het springkussen te laten bezorgen bij u thuis. Wij brengen het springkussen ook uw tuin in. Wilt u hem toch zelf ophalen, zorg dan voor een goede bestelbus, caddy of aanhanger bij een groot springkussen, alle transportafmetingen staan op onze website. Op locatie helpen wij u om het springkussen in de bus te leggen.

 

Nog meer huren bij Vcompany 

Wat ook erg leuk ontvangen wordt is een stormbaan of een (met mooi weer) een buikschuifbaan. Met een stormbaan is het strijden om wie de snelste tijd neer kan zetten. Met een buikschuifbaan gaat het om snelheid en techniek, wie komt het verste en haalt zelfs het zwembad aan het einde van de baan?

 

Op en afbouw instructies

Het Multiplay Springkussen koe is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen Multiplay Koe zich eenvoudig op.

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kan het springkussen multiplay koe zowel binnen als buiten worden gebruikt?

Het springkussen multiplay koe kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Zorg er bij beide wel voor dat er genoeg ruimte is en bij een harde ondergrond adviseren wij om een valmat pakket L te bestellen.

Hoeveel kinderen kunnen er tegelijkertijd op het springkussen spelen?

Er kunnen 8 kinderen tegelijk op, dit om het zo veilig mogelijk te houden en de kinderen zoveel mogelijk springplezier te bieden.

Zijn er bepaalde veiligheidsvoorschriften waar rekening mee moet worden gehouden bij het gebruik van het springkussen multiplay koe?

Al onze springkussens zijn gecertificeerd en het certificaat zit inbegrepen bij de order. Verder krijg je een handleiding met daarop veiligheidsinstructies waarbij je als klant op moet letten om iedereen veilig te laten springen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay Koe
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt