Springkussen boerderij

Op de boerderij is er altijd wel iets te beleven! Bij Vcompany kunnen we de boerderij naar jou brengen met een van onze geweldige producten. Zo hebben we springkussens met koeien erop en echte rodeostieren. Deze producten zijn ideaal voor geven van een boerderij feestje. Ook kan je compleet ontzorgd worden met onze transport service, hierin zijn wij erg flexibel met waardoor je zelf de tijden kan bepalen.

Feestplezier

Ga je een groot feest geven met als thema boerderij? Dan zijn onze producten van onmisbare waarde, wat zorgt voor een te gek feest. Kijk bijvoorbeeld eens naar de volgende producten:

 

Koe melken

Zorg voor de ultieme boerderijbeleving met het spel koe melken. Het doel van het spel is om binnen een bepaalde tijd zo snel mogelijk water uit de spenen van de namaak koe te halen, daarmee moet de emmer zo vol mogelijk komen te zitten. Kortom een leuke ervaring voor de kinderen om te leren hoe ze een koe moeten melken.

 

Multiplay springkussen koe

Een van ons meest verhuurde springkussen, namelijk de multiplay koe. In het springkussen zijn meerdere elementen verwerkt, hier kunnen de kinderen zich uren op vermaken. Er zit een glijbaan in en verschillende speelelementen. Dit springkussen is perfect voor de allerjongste tot de grotere boeren en boerinnen.

 

Kinder rodeo paard

Of ga voor de echte uitdaging en trotseer een rodeo paard. Deze is speciaal gemaakt voor de kleintjes. Met de touwen aan de zijkant kan je het niveau zelf bepalen, dit maakt het erg leuk voor de kleintjes die ook graag de rodeo willen trotseren.

 

Mogelijkheden

Het is mogelijk om het transport door Vcompany te laten doen. Dit houdt in dat je zelf kan bepalen wanneer de attractie geleverd wordt en wanneer we de attractie weer kunnen komen ophalen. Dit zorgt ervoor dat je er geen omkijken meer naar hebt.