Springkussen Koe Middel met Glijbaan

1 dag  110,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Springkussen koe middel met glijbaan huren

Zoek je een leuk springkussen voor echte koeienfans en vrienden? Dat is precies is waar ons springkussen koe middel met glijbaan voor zorgt! Dit kussen heeft een grote koeienkop aan de voorkant en is al van ver te zien. Maak je feestje met boerderij thema compleet en laat de kinderen een onvergetelijke verjaardag hebben. Wat dit kussen zo speciaal maakt is dat er een glijbaan aan de zijkant zit. Met de vrolijke kleuren en de glijbaan is dit een echte topper en een van de meest populaire attracties in ons assortiment.

Om een feest met als thema boerderij helemaal af te maken, kan je ook eens kijken naar het springkussen boerderij middel. Laat de kinderen zich verkleden in een koeien onesie en het feest is compleet. Met een lengte van 4M en een breedte van 5,5M kunnen er tot wel 6 koeienfans op springen. Je kan het springkussen ook met slechter weer huren. Dit komt doordat het koe springkussen overdekt is.

Als extra toevoeging op uw feestje met boerderij thema kunt u ook denken aan het huren van het springkussen Boerderij Middel

 

Gebruiksvriendelijk springkussen

Als je een springkussen huurt bij Vcompany Verhuur krijg je altijd eenvoudige op- en afbouw instructies bijgestuurd. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe je het kussen opzet, maar ook hoe je deze weer handig in elkaar vouwt en weer oprolt. Mocht je hier niet handig in zijn of geen tijd? Dan kan Vcompany Verhuur dit ook voor je doen. Hetzelfde geldt voor het transport, ook hier bepaal jij wat je doet. Let er bij het afhalen op dat je een grote auto, bus of een aanhanger nodig hebt.

 

Waarom een springkussen koe huren bij Vcompany Verhuur

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan en hebben we deskundig personeel dat weet van aanpakken. Daarom kan je met het volste vertrouwen een springkussen bij ons huren. Zowel telefonisch als per e-mail zijn we te bereiken. Het team helpt je graag! 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
550 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
90 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Producten in pakket

1x
- Boerderij middel glijbaan
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren