Springkussen Koe Middel met Glijbaan

110,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Springkussen Koe Middel met glijbaan huren 

Een springkussen voor de echte koeienliefhebbers en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Dit springkussen met koeienkop is echt een blikvanger voor ieder feest. Zonder dit springkussen is uw kinderfeestje met boerderijthema niet compleet. De glijbaan aan de zijkant van het kussen zorgt voor extra veel speelplezier. 

Als extra toevoeging op uw feestje met boerderij thema kunt u ook denken aan het huren van het springkussen Boerderij Middel

 

Springkussen Koe Middel met glijbaan huren bij Vcompany

Wat een leuk springkussen is dit springkussen koe middel met glijbaan! Met zijn vrolijke kleuren en glijbaan aan de zijkant is dit één van onze best verhuurde attracties binnen ons assortiment. 

Het springkussen Koe middel met glijbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Hiermee kunt u gemakkelijk zelf het springkussen opzetten.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Wij kunnen het kussen ook voor u plaatsen en de opbouw en/of de afbouw voor u verzorgen. Ook kunt u ervoor kiezen om totaal geen omkijken te hebben en alle tijd te houden voor het bijkletsen met uw visite. U kiest er dan tijdens uw reservering voor om het Springkussen totaal door ons te laten verzorgen. Wij bouwen het dan voor u op, begeleiden de kinderen en bouwen het springkussen weer voor u af. 

Waarom Vcompany

Door onze jarenlange ervaring en deskundig personeel kunt u met het volste vertrouwen bij ons terecht voor het huren van uw springkussen. Het team van Vcompany staat u niet alleen graag telefonisch te woord maar ook via de mail of voor het maken van een persoonlijke afspraak staan we graag voor u klaar. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
550 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
90 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
4x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- Boerderij middel glijbaan