Springkussen Boerderij middel

90,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Springkussen Boerderij Middel huren 

Wie kent het kinderliedje; Op de boerderij, op de boerderij, daar staat een koe met een kalf erbij. Op de boerderij, op de boerderij daar staat en koe met een kalf erbij. En de koe zegt boe en het kalf zegt boe. Op de boerderij, op de boerderij..

Dit springkussen is er dus echt voor de boerderij en koeien liefhebbers onder ons. Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit om op dit leuke vrolijke kussen te komen springen. Dit springkussen met de kop van een Kalfje is echt een blikvanger voor ieder feest. Het kussen heeft een afmeting van 4 x 3 x 3 meter. Op het kussen is er plaats voor 4 kinderen om tegelijk te springen. 

Heeft u ook nog gedacht aan de volgende attracties als aanvulling op uw feest met boerderij thema? Springkussen koe middel met glijbaan, voor een kussen met extra elementen kunt u kiezen voor het springkussen Multiplay koe, of wat dacht u van een kinder rodeo stier

Maak het kinderfeestje van je zoon of dochter af door ze te laten verkleden als de boerderij kinderen Fien en teun en laat ze allerlei avonturen beleven. Ga koe melken of appels happen. Koop leuke feestartikelen met boerderij thema en versier uw tuin.

Springkussen Boerderij Middel huren bij Vcompany

Het springkussen Boerderij Middel is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Hiermee kunt u gemakkelijk zelf het springkussen opzetten. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. 

Als u een springkussen bij Vcompany huurt dan krijgt u deze geleverd inclusief blower, haringen, en haspel of verlengsnoer. Al onze springkussens zijn gekeurd en gecontroleerd en zijn in het bezit van geldige certificaten. 

Door de ligging van ons hoofdkantoor in het midden van het land zijn we zeer flexibel in onze levering!

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Hoeveel personen kunnen er tegelijk op het springkussen boerderij?

Op het springkussen boerderij middel kunnen 6 kinderen tegelijk springen.

Zijn er bepaalde veiligheidsvoorschriften waar rekening mee moet worden gehouden bij het gebruik van het springkussen boerderij middel?

Elk springkussen bij ons is gecertificeerd en het daarbij behorende certificaat zit bij de order. Daarnaast krijg je bij de order ook een handleiding met de veiligheidsinstructies waarbij je als klant op moet letten.

Kan ik dit springkussen zelf ophalen?

Dat kan zeker! De afmetingen van het springkussen voor transport zijn: 1,6M x 0,6M x 0,6M en weegt 80 kilo.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
130 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
80 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Springkussen Boerderij middel
4x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter