Springkussen Boerderij middel

1 dag  90,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Springkussen boerderij middel huren

Op de boerderij daar staat een koe met een kalf erbij, wie kent het liedje niet? Dit is voor de liefhebbers het perfecte boerderij springkussen. Op het springkussen staan allemaal plaatjes wat te maken heeft met de boerderij, er staan koeien op en een molen. 

Maak het kinderfeestje van je zoon of dochter af door ze te laten verkleden als de boerderij kinderen Fien en Teun en laat ze allerlei avonturen beleven. Ga koe melken of appels happen. Koop leuke feestartikelen met een boerderij thema en versier uw tuin.

 

Themafeest combineren

Bij Vcompany hebben we meerdere springkussen, multiplays en rodeostieren die passen bij het thema boerderij. Als je een evenement of feest geeft vallen deze attracties perfect met elkaar te combineren. Wat we veel zien is dat het springkussen boerderij gecombineerd wordt met de rodeostier, zo blijf je in het thema.

 

Springkussen

Als je het springkussen boerderij middel huurt bij Vcompany heb je gegarandeerd een dag vol plezier. Het springkussen is 4M x 4M x 4M, hierdoor kunnen er 6 kinderen tegelijk op springen. Bij de boerderij krijg je ook een blower, haringen en een verlengsnoer geleverd.

Bij het springkussen boerderij worden duidelijke instructies geleverd voor het op- en afbouwen. Hierdoor kan je het springkussen moeiteloos opzetten en afbreken. Mocht je hier geen zin en tijd voor hebben. Dan kan je de service aanvinken dat onze professionele collega’s de boerderij komen op- en afbouwen.


Flexibele levering

Dankzij onze centraal gelegen ligging zijn we zeer flexibel met onze leveringen. We bezorgen op tijd, waardoor je geen omkijken meer hebt naar het springkussen. Ook komen we het springkussen op de gewenste tijd weer voor je ophalen. Denk je dat kan ik zelf? Dan is dit geen probleem, je kan namelijk ook zelf het springkussen komen halen en brengen. De transportafmetingen voor de boerderij zijn 1,3M x 0,6M x 0,6M. 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Hoeveel personen kunnen er tegelijk op het springkussen boerderij?

Op het springkussen boerderij middel kunnen 6 kinderen tegelijk springen.

Zijn er bepaalde veiligheidsvoorschriften waar rekening mee moet worden gehouden bij het gebruik van het springkussen boerderij middel?

Elk springkussen bij ons is gecertificeerd en het daarbij behorende certificaat zit bij de order. Daarnaast krijg je bij de order ook een handleiding met de veiligheidsinstructies waarbij je als klant op moet letten.

Kan ik dit springkussen zelf ophalen?

Dat kan zeker! De afmetingen van het springkussen voor transport zijn: 1,6M x 0,6M x 0,6M en weegt 80 kilo.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
130 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
80 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6

Producten in pakket

1x
- Springkussen Boerderij middel
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt