Multiplay Springkussen Tractor

1 dag  135,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Multiplay springkussen tractor huren

Spring vooruit met de multiplay springkussen tractor! Dit kussen is een waardevolle toevoeging op elk feest. Voor de thema’s boerderij en landelijk in het bijzonder want daar is deze John Deere een echte hit. Laat de kinderen verkleden als boeren en boerinnen en ze zullen urenlang springplezier hebben.

Het springkussen tractor is overdekt net als een echte grote trekker. Het springkussen heeft naast het springoppervlak nog meer te bieden, er zit een glijbaan in die uit het linker achterwiel komt. Hierdoor kunnen tot wel 6 kinderen tegelijkertijd springen en glijden.

Wil je een onvergetelijk feest geven met als thema landelijk? Neem dan ook eens een kijkje in het assortiment en kijk bijvoorbeeld naar een boerderij springkussen met glijbaan. Zo breid je je feest uit en kunnen er nog meer kinderen genieten van het springen.

 

Weetje

Alle tractormerken zoals John Deere, Fendt en New Holland hebben hun eigen kleur. Zo heeft een John Deere de kleuren groen en geel. Een Fendt staat bekend om de kleuren groen met rood en heeft de New Holland de kleuren blauw en wit. Door deze kleuren te onthouden kan je zonder het logo de trekkers al herkennen.

 

Vcompany Verhuur

Bij het huren van het springkussen tractor kun je aangeven of je het op- en afbouw door Vcompany Verhuur laat doen. Het opzetten is vrij eenvoudig, dus als je met een paar handige mensen in de buurt bent is dat geen probleem. Als je dit zelf kan regelen bespaart het je ook nog eens geld! Voor verdere vragen staat een van onze specialisten klaar om je te helpen. Dit kan via de mail (info@vcompany.nl) of via de telefoon (088 398 5000).

Ben je benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje op onze socials, hier staat content op wat Vcompany Verhuur allemaal doet en welke springkussens er allemaal verhuurd worden.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
580 cm
Breedte
550 cm
Hoogte
400 cm
Gewicht
150 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay Tractor
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren