Multiplay Springkussen Race auto

1 dag  135,00
Incl. BTW

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket L.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

Multiplay Springkussen Race auto huren 

Is uw kind ook zo gek van Max Verstappen en de Formule 1 races? Race met deze Multiplay Race auto over de racebaan van Monaco. Na het springen hou je een pauze in de piststop en verwissel je de autobanden in de pitstraat. Vervolg daarna snel je race naar de finish. Wist u toevallig dat de hoogste snelheid op een circuit ooit gemeten 413 km per uur is? Denk je dat je dit ook kunt halen? 

Om in het snelheidsthema te blijven kunt u bij ons terecht voor een XXL raceauto. Dit kussen is leuk om te huren wanneer u een feest of evenement geeft waar een groot aantal kinderen voor zijn uitgenodigd. Op dit kussen passen wel 10 kinderen tegelijk. Met zijn afmeting van 10 x 8,5 x 4 m is dit met recht één van onze grotere springkussens. Maar om in de raceauto's te blijven hebben we natuurlijk ook nog het springkussen Auto met glijbaan.  Dit leuke kussen heeft als extra element een glijbaan. Spring en ravot eerst op het kussen en vindt je weg naar buiten via de glijbaan. 

Springkussen Multiplay Race auto 

Vcompany biedt springkussen aan van verschillende afmetingen en thema's. Geeft u dus een feestje of evenement met een bepaald thema? Dan is de kans groot dat wij u hierin van dienst kunnen zijn. Is u thema sprookje, auto's , jungle, kastelen en ridders, boerderij of winter? U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen u wel van dienst zijn. 

Het multiplay springkussen vliegtuig is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Van al onze kussens kunt u een handleiding terug vinden op onze website. U kunt de kussens dus vrij eenvoudig zelf opzetten. 

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
520 cm
Breedte
530 cm
Hoogte
320 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6

Producten in pakket

1x
- Multiplay raceauto
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren