Springkussen Auto groot

1 dag  150,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Springkussen auto groot huren bij Vcompany

Ben je op zoek naar de auto om Max verstappen van zijn troon te stoten? Wij bieden geen garantie op de winst maar wel op plezier! Ga uit je dak op deze gigantische raceauto! Dit springkussen is de eyecatcher op jouw beurs, evenement of kinderfeest!

Steel de show met dit prachtige springkussen! Heeft uw zoontje een passie voor auto’s? Verras hem dan met dit unieke springkussen.

Voor een echt disco feestje is dit springkussen ook leuk te combineren met de springkussen auto met glijbaan! Dit springkussen is voorzien van een glijbaan en ook volledig gestyled binnen het auto thema. Ook perfect om Max verstappen uit te hangen in een iets wat kleinere achtertuin.

 

Assortiment van Vcompany

Vcompany heeft een groot assortiment aan springkussens. Naast dit grote assortiment (naar verwachting het grootste van Nederland!) bieden we ook diverse stormbanen, rodeostieren, attracties, en vlonders aan!

 

Bezorgd door heel Nederland

Wij brengen de springkussens en attracties door heel Nederland! Met een flexibele houding zorgen we ervoor dat het springkussen bezorgd en opgehaald wordt wanneer het u uitkomt. Natuurlijk is het ook mogelijk om het springkussen zelf af te halen bij onze vestiging in Werkhoven!

Steden waar we vaak bezorgen zijn: Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg Zoetermeer, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede en Apeldoorn. Met ons nieuwe wagenpark kunnen wij ook binnen uw milieuzone leveren.

 

Op en afbouwen

Het op,- en afbouwen van het springkussen kunt u natuurlijk zelf doen. Dit is vrij eenvoudig en hiervoor krijgt u duidelijke instructies! U kunt dit ook laten doen door onze medewerkers, geef dit dan aan in uw winkelmandje.

 

Kunt u advies gebruiken?

Vcompany heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen de branche van springkussen en attractieverhuur. Met deze ervaring adviseren we u graag naar de mogelijkheden. We denken graag met u mee om te kijken welk springkussen het meest geschikt is voor uw evenement! Neem daarvoor contact op met een van onze medewerkers!

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kan een springkussen auto buiten worden gebruikt?

Ja, springkussen auto's kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Zorg er ook voor dat het springkussen op een vlakke ondergrond staat, vrij van scherpe voorwerpen of obstakels die schade kunnen veroorzaken.

Hoeveel kinderen kunnen er tegelijkertijd op een springkussen auto spelen?

Op dit springkussen kunnen maximaal 10 kinderen tegelijk springen. Het is belangrijk om de maximale capaciteit van het springkussen te controleren en ervoor te zorgen dat het niet overbelast wordt om ongelukken te voorkomen.

Hoe lang duurt het om het springkussen auto groot op te zetten en af te bouwen?

Om het springkussen auto groot op/af te bouwen ben je gemiddeld zo'n 20 minuten kwijt. Mocht je dit niet zelf kunnen bieden wij ook de service aan om het springkussen op/af te bouwen.

Producteigenschappen

Blowers 1500 watt
1
Lengte
1000 cm
Breedte
850 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
200 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
10

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Raceauto Groot
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1500 Watt