Multiplay springkussen Kasteel Roze

135,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Springkussen multiplay Kasteel Roze huren

Dit geweldige interactieve springkussen van 5 bij 5 is voorzien van een glijbaan en steelt de show bij de echte prinsessen. Dit betekent niet dat de jongens niet mee mogen springen, iedereen is welkom. Maak er een leuk feestje van en heb plezier in dit prachtige kasteel vol met mooie prinsessen. Maak er een onvergetelijk feestje van met het prinsessen thema en steel de show met deze eyecather.

Voor de stoere kinderen onder ons is het ook nog een optie om een minder roze springkussen te huren. Denk hierbij aan het springkussen piratenschip of springkussen voetbal. Of kijk eens in assortiment. 

Springkussen prinses voor diverse evenementen

Huur het springkussen kasteel roze voor een kinderfeestje, straatfeest of exclusief evenement. Met haar felle roze verschijning staat dit springkussen als een kasteel. Met de leuke speelelementen in dit kussen, raken de kinderen niet snel verveeld. U kunt lekker bijkletsen terwijl uw zoon of dochter nieuwe vrienden kan maken. 

Weetjes over Prinsessen

Wist u dat er momenteel maar liefst twaalf officiële Disney prinsessen zijn? Dit zijn Sneeuwwitje, Doornroosje, Assepoester, Ariel, Jasmine, Belle, Tiana, Pocahontas, Mulan, Merida, Rapunzel en Maona. En wist u dat, hoe gek het ook is, Elsa en Anna uit Frozen geen officiële Disneyprinsessen zijn?

Springkussen huren bij Vcompany

Bij Vcompany zorgen we ervoor dat het springkussen optijd bij u geleverd wordt. Het is ook mogelijk om het springkussen af te halen bij één van onze locaties. 

Onze medewerkers kunnen u ook helpen bij de opbouw en afbouw van het springkussen. Neem dus gerust contact met ons op. Dit kunt u aangeven in uw winkelmandje. Kijk voor tips voor het huren van een springkussen op Keurmerk huren, waar ook wij bij zijn aangesloten om zo veilig mogelijk te kunnen springen. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
600 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay prinses
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren