Multiplay Springkussen Vliegtuig

1 dag  135,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Het grote Multiplay Springkussen Vliegtuig huren 

Met het springkussen Multiplay vliegtuig haalt u net iets extra's in huis. Naast het gewone springen, brengt het de speelelementen, klimmen, glijden en springen, samen. Beleef spannende avonturen en vlieg met dit vliegtuig ver weg. Maak jij een wereldreis en vlieg je overland en over zee? Vlieg je mee naar warme landen en ga je lekker pootje baden in het subtropische zwembad? Of ben je meer een ski- of snowboard fanaat en trotseer je de bergen en dalen tijdens de wintersport? Met zijn grote vliegtuig als blikvanger voorop dit mulitplay springkussen maak je echt een feest compleet. 

Het interactieve springkussen met vliegtuig thema neemt de kids mee in een fantasierijke vlucht en beleving. Door de verschillende speelelementen zijn de kinderen extra lang zoet.

Vcompany heeft een zeer ruim assortiment aan springkussens, stormbanen en spellen. Zo kunt u elk feest of evenement tot een top dag maken. Naast de Multiplay Vliegtuig hebben we nog vele andere multiplay kussens in ons bezit,  bijvoorbeeld de multiplay Haai, tijger, koe, clown, unicorn, krokodil, kasteel, prinses en brandweer. Met één van deze kussens haalt u net iets meer in huis. 

Springkussen Multiplay huren bij Vcompany

Het multiplay springkussen vliegtuig is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. 

Veiligheid staat bij Vcompany hoog in het vaandel. Al onze springkussens zijn daarom ook in het bezit van geldige certificaten. Ook kunt u er, wanneer u er voor kiest, het springkussen door één van onze ervaren medewerkers op laten zetten. Wanneer u geheel geen omkijken wilt hebben naar het springkussen kunt u deze boeken op basis van volledige op- en afbouw met begeleiding. Ook kunt u er voor kiezen het kussen bij één van onze afhaalvestigingen zelf af te halen. Dit kan in Werkhoven, Best of Veenendaal. 

 

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay vliegtuig
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren