Snowboard Simulator

1 dag  325,00
Incl. BTW

Let op!

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. 

U kunt de snowboard simulator niet zelf afhalen. Wij verhuren deze enkel op basis van transport

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Snowboard simulator huren

Waan u als een echte snowboarder op de hoogste bergen van de alpen. Bij de snowboard simulator krijgt u het gevoel dat u op de allerhoogste bergen staat! Bij deze simulator heeft u echter geen sneeuw, helling of snowboardschoenen nodig! Wanneer u valt, valt u op een heerlijk zacht val kussen. Kortom, geen blauwe billen en knieën.

Ga op het snowboard staan en ga mee met de beweging. Wees vooral soepel en buig door de knieën, u zult al gauw de techniek leren. Wie blijft het langst op de snowboardsimulator staan en mag zich de kampioen noemen? Vroeg of laat valt iedereen van de snowboardsimulator af: de één na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol. Wie durft het aan? Is uw evenement geen winters thema? Kijk ook eens naar onze andere simulators, zoals de surf simulator of de authentieke rodeostier, met een stier, paard of kameel! Voor ieder wat wils. 

Snowboardsimulator huren bij Vcompany

Deze snowboardsimulator is op ieder feest inzetbaar en een attractie die zeker zowel bij jong en oud aanslaat. Ook is deze attractie geschikt voor kinderen omdat het snelheidsniveau en de moeilijkheidsgraad aangepast kan worden naar de deelnemer. Daarnaast is het bedieningspaneel voorzien van eenvoudige menu’s en een stopknop, waardoor deze attractie veilig te bedienen is.

De snowboard simulator is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies.

Wilt u tijdens uw winterse thema feestje geen omkijken hebben naar de snowboard simulator? Geen probleem! Dan kunnen wij deze voor u begeleiden. Dit houdt in dat wij de snowboardsimulator voor u op- en afbouwen en dat er ook begeleiding aanwezig is. Wij begeleiden de attractie die u van te voren bij u boeking heeft aangegeven. Wij zulen dus alleen voor deze attractie aanspreekbaar zijn. Zodra u uw order in uw winkelwagen plaatst, kunt u alle opties aangeven. Wilt u het helemaal zelf regelen? Dit kan natuurlijk ook. Voor vragen, neem gerust contact met ons op! 

 

Let op!

Wanneer u de snowboard simulator bij ons huurt rekenen wij een borg van € 500,-. Deze dient voor de huurdatum aan ons te worden voldaan. Na controle bij terugkomst zal dit bedrag worden terug gestort indien er geen schade aan de snowboard simulator is waargenomen. Wanneer er schade aan de snowboard simulator wordt geconstateerd zal het bedrag van de reparatiekosten van de borg worden afgehaald. 

De besturingskast van de simulator moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. Daarnaast komt er ook nog een blower bij van 1100watt, deze zal het kussen rondom de rodeo hard houden.

Wij plaatsen de simulator liever niet in een gymzaal, dit om eventuele beschadigingen aan gymvloeren te voorkomen. Wilt u dit toch? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan de vloer. 

De simulator kan niet tegen water/regen. Wanneer er regen op komst is, wees dan voorbereid dat deze overdekt dient te worden.

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat is een Snowboard Simulator?

Een Snowboard Simulator is een interactieve attractie die is ontworpen om het gevoel van snowboarden na te bootsen zonder de noodzaak van sneeuw. Deelnemers staan op een platform dat beweegt en kantelt, vergelijkbaar met een snowboard op een helling.

Welke leeftijdsgroepen kunnen de Snowboard Simulator gebruiken?

De Snowboard Simulator kan worden genoten door mensen van verschillende leeftijden, van kinderen tot volwassenen. Deelnemers moeten echter groot genoeg zijn om het platform te kunnen gebruiken en de instructies te begrijpen.

Kan ik een Snowboard Simulator huren voor privégebruik?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om een Snowboard Simulator voor privégebruik te huren. Dit kan een geweldige toevoeging zijn aan feesten of bijeenkomsten in je eigen achtertuin.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
200 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
90 cm
Gewicht
300 Kg
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Rodeobok
1x
- Besturingkast tbv rodeobok
1x
- Kussen Snowboard Simulator
2x
- Haspel 25m
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren