088 - 3985000
v.a.
293

Snowboardsimulator huren voor uw of verjaardagsfeest evenement

Waan u als een echte snowboarder op de hoogste bergen van de alpen. Bij de snowboard simulator krijgt u het gevoel dat u op de allerhoogste bergen staat! Bij deze simulator heeft u echter geen sneeuw, helling of snowboardschoenen nodig! Wanneer u valt, valt u op een heerlijk zacht val kussen. Kortom, geen blauwe billen en knieën.

Ga op het snowboard staan, zet u Unox-muts op en ga mee met de beweging. Wees vooral soepel en buig door de knieën, u zult al gauw de techniek leren. Wie blijft het langst op de snowboardsimulator staan en mag zich de kampioen noemen? Vroeg of laat valt iedereen van de snowboardsimulator af: de één na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€292,50
Dagprijs €325,00
2 dagen:€ 487.50
3 dagen:€ 650.00
4 dagen:€ 731.50
5 dagen:€ 812.50
6 dagen:€ 893.75
7 dagen:€ 975.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Snowboardsimulator huren bij Vcompany

Deze snowboardsimulator is op ieder feest inzetbaar en een attractie die zeker zowel bij jong en oud aanslaat. Ook is deze attractie geschikt voor kinderen omdat het snelheidsniveau en de moeilijkheidsgraad aangepast kan worden naar de deelnemer. Daarnaast is het bedieningspaneel voorzien van eenvoudige menu’s en een stopknop, waardoor deze attractie veilig te bedienen is.

Wel een rodeoattractie willen huren maar niet de klassieke snowboard simulator? Wat dacht u van een rodeopaard, rodeostier, eland, voetbal of een 18+ variant?

De snowboard simulator kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De snowboard simulator is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies.

De snowboard simulator wordt geleverd met een valkussen, blower en bedieningspaneel.

  • Favoriete winter attractie
  • Jong & oud
  • Uitdaging
  • Eyecatcher

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de snowboard simulator huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De snowboard simulator goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De snowboard simulator is te vervoeren in een ruime bestelbus. De afmetingen voor het vervoer staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.