Multiplay Springkussen Haai

Multiplay Springkussen Haai voorkant
>
  • Multiplay Springkussen Haai voorkant
  • Multiplay Springkussen Haai dichtbij
  • Multiplay Springkussen Haai rechterkant
<

115,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Springkussen Multiplay Haai

De multiplay Haai is een springkussen met extra speelelementen. Naast de functie als springkussen heeft dit springkussen dus veel extra functies. Zo zit er in dit fantastische springkussen ook een glijbaan en klim element. Dit zorgt voor veel extra plezier bij de kinderen. Dit maakt springkussen Multiplay Haai een springkussen dat extra veel toevoegt op een kinderfeestje.

 

Waterattracties van Vcompany

Het springkussen multiplay haai sluit mooi aan bij de huur van waterattracties. Wanneer u bijvoorbeeld een buikschuifbaan of een tobbedans huurt bij Vcompany en binnen het waterthema wilt blijven en een extra attractie wilt huren voor de kleinere kinderen.

 

Huren bij Vcompany

Vcompany Attractieverhuur heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen de branche. Vcompany verhuurt alles rondom partyverhuur en attractieverhuur. Zo hebben we een groot assortiment aan springkussens maar beschikken we ook over attracties zoals een schommelschip, een zweefmolen en een trein met wagons

 

Hulp bij het op en afbouwen

Wilt u hulp bij het op en afbouwen van de springkussens? Dan ondersteunen wij u hierin graag. Onze medewerkers kunnen het Springkussen multiplay haai voor u op de gewenste locatie plaatsen, opzetten en na afloop weer opruimen. U hoeft in dat geval zelf helemaal niks te doen en alleen maar te genieten van een leuke middag.

 

Zelf op en afbouwen

Het is natuurlijk ook mogelijk om het springkussen zelf op,- en af te bouwen. Hiervoor zitten er duidelijke instructies bij het kussen bijgevoegd. In deze instructies staat uitgelegd hoe u de blower gebruikt, daarna blaast het springkussen zich gemakkelijk zelf op.

 

Laten bezorgen of afhalen

Het is mogelijk om het springkussen zelf af te halen bij één van onze locaties. Zorg ervoor dat u een busje/caddy beschikbaar heeft waar het springkussen in past. Twijfelt u of dit gaat lukken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers voor advies.

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen, ook dan staan onze medewerkers voor u klaar om u te voorzien van vakkundige informatie.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Multiplay Haai
6x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter