Multiplay Springkussen Haai

135,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Springkussen Multiplay Haai

De multiplay Haai is een springkussen met extra speelelementen. Naast de functie als springkussen heeft dit springkussen dus veel extra functies. Zo zit er in dit fantastische springkussen ook een glijbaan en klim element. Dit zorgt voor veel extra plezier bij de kinderen. Dit maakt springkussen Multiplay Haai een springkussen dat extra veel toevoegt op een kinderfeestje.

 

Waterattracties van Vcompany

Het springkussen multiplay haai sluit mooi aan bij de huur van waterattracties. Wanneer u bijvoorbeeld een buikschuifbaan huurt bij Vcompany en binnen het waterthema wilt blijven en een extra attractie wilt huren voor de kleinere kinderen.

 

Huren bij Vcompany

Vcompany Attractieverhuur heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen de branche. Vcompany verhuurt alles rondom opblaas verhuur en attractieverhuur. Zo hebben we een groot assortiment aan springkussens. 

Hulp bij het op en afbouwen

Wilt u hulp bij het op,- en afbouwen van de springkussens? Dan ondersteunen wij u hierin graag. Onze medewerkers kunnen het Springkussen multiplay haai voor u op de gewenste locatie plaatsen, opzetten en na afloop weer opruimen. U hoeft in dat geval zelf helemaal niks te doen en alleen maar te genieten van een leuke middag.

 

Zelf op en afbouwen

Het is natuurlijk ook mogelijk om het springkussen zelf op,- en af te bouwen. Hiervoor zitten er duidelijke instructies bij het kussen bijgevoegd. In deze instructies staat uitgelegd hoe u de blower gebruikt, daarna blaast het springkussen zich gemakkelijk zelf op.

 

Laten bezorgen of afhalen

Het is mogelijk om het springkussen zelf af te halen bij onze locatie in Werkhoven. Zorg ervoor dat u een busje/caddy beschikbaar heeft waar het springkussen in past. Twijfelt u of dit gaat lukken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers voor advies of kijk op onze website voor de afmetingen.

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen, ook dan staan onze medewerkers voor u klaar om u te voorzien van vakkundige informatie.

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Is het springkussen multiplay haai voorzien van veiligheidsnetten?

Ja, het springkussen multiplay haai is voorzien van veiligheidsnetten. De veiligheidsnetten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen zonder van het springkussen te vallen.

Wordt het springkussen multiplay haai geleverd met een blower en verlengsnoer of moet ik die apart bestellen?

Ja, er wordt bij de levering een blower en verlengsnoer geleverd. De stroomvoorziening dient u zelf te regelen

Met hoeveel personen kan je tegelijk op dit springkussen?

Bij elk springkussen op de site staat met hoeveel personen je op de springkussen mag. In dit geval mogen er 8 personen op dit springkussen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay Haai
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt