Multiplay Springkussen Tijger

1 dag  135,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Het grote Multiplay Springkussen Tijger huren 

Dit te gekke Mulitplay tijger springkussen is een topper op het kinderfeestje van uw zoon of dochter. Met zijn vrolijke kleuren en uitstraling wil ieder kind hier wel op springen.  Een Multiplay springkussen tijger biedt net wat meer speelelementen dan de gewone springkussens door de verschillende spelelemelenten en het glijbaantje. Dus naast het springen komen de speelelementen klimmen en glijden ook aan bod. Kortom een waanzinnig leuke variant welke zeker voor een hoop speelplezier zal zorgen. 

 

Het Multiplay Springkussen Tijger huren bij Vcompany

Het Multiplay springkussen tijger is een kussen van 5 x 5 meter. En geschikt voor ongeveer 8 kinderen. Organiseert u een feestje met dieren thema en wilt u net iets meer dan een standaard springkussen dan is het springkussen multiplay tijger zeer geschikt. 

Maar denkt u als aanvulling op dit dieren thema ook eens aan de Kinder rodeo stier of beklim de mega klim en klauter vulkaan voordat deze uitbarst!

Het Multiplay Springkussen Tijger is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. 

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen Multiplay Tijger zich eenvoudig op. Wij leveren het kussen inclusief haringen om het kussen te kunnen verankeren. 

 

Hulp bij op en afbouw

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het op en afbouwen van het springkussen. Onze ervaren medewerkers kunnen u ontzien van alle lasten rondom plaatsing en op en afbouw van een springkussen. 

 

Vcompany voor het leefgebied van de tijgers

Op "De dag van de tijger" heeft Vcompany een mooie actie georganiseerd voor de tijger. Voor elke verhuurde dag in augustus ging er van Multiplay Tijger 5,- naar stichting aap. Stichting aap zet zich al jaren in voor het leefgebied van de tijgers. Vcompany helpt hierbij graag en heeft door deze actie een mooi bedrag kunnen doneren aan Stichting aap. 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Heeft het springkussen multiplay tijger extra functies?

Het springkussen multiplay tijger heeft meer dan de normale springkussens. Dit springkussen heeft zoal een glijbaan en obstakels in het thema van een tijger erbij zitten.

Wat zijn de afmetingen van een springkussen multiplay tijger?

Als het springkussen eenmaal is opgeblazen zijn de afmetingen (LxBxH) 5x5x3. Zorg ervoor dat je minimaal 2M boven het springkussen en 1M rondom het springkussen vrijhoudt, dit om zo veilig mogelijk te springen. Als je het springkussen zelf wilt afhalen zijn. de afmetingen voor het transport (LxBxH) 1,5x1x1.

Hoe moet ik dit springkussen opzetten?

Als je ervoor kiest om het springkussen zelf op te zetten zit er bij de order een instructiekaart waar alles stap voor stap opstaat. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de hulp van onze professionals te krijgen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay Tijger
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt