Multiplay Springkussen Dino

1 dag  € 135,00
Incl. BTW

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket L.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

Multiplay Springkussen Dino huren 

Heeft u binnenkort een feestje voor één van uw kinderne met Dinosaurus thema? Menig kinderhart gaat sneller kloppen van dit ontzettend leuke kussen. Grrrrr beleef je in de wereld van Jurrassic Park. Een grote Tyrannosaurus, spinosaurus, Noasaurus of Jobaria. Welke soort zul je tegenkomen op dit springkussen tijdens je reis door de Jungle? Dit springkussen Multiplay Dino is met zijn afmetingen van 5 x 5 x 4 meter een middelgroot springkussen binnen ons assortiment. Op dit springkussen Multiplay Dino kun je niet alleen springen maar ook glijden en ravotten tussen de pilaren. Durft jouw kind te springen op dit stoere kussen?

Springkussen Multiplay Dino huren 

Het multiplay springkussen Dino is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. 

Al onze springkussens worden geleverd met de juiste veiligheidscertificaten en worden geleverd volgens de juiste veiligheidseisen. Wanneer u een kussen huurt dient u voor de veiligheid altijd 1 meter vrije ruimte rondom het kussen te houden. Tevens dient er een mogelijk te zijn om het kussen te kunnen verankeren. Wij leveren al onze kussens dan ook inclusief de benodigde hanringen. Mocht er geen mogelijkheid zijn om een kussen te kunnen verankeren in de grond? Wellicht kan er een tegel worden verwijderd waardoor dit alsnog kan. Of denkt u er bijvoorbeeld aan het kussen in de buurt van een hek of boom te plaatsen. Het kussen kan dan eventueel met spanbanden hieraan worden vast gemaakt. 

Vergeet u ook niet te denken aan een stroompunt in de buurt van het springkussen?  Wij leveren het springkussen wel inclusief haspel of verlengsnoer maar denkt u eraan dat het stroompunt niet te ver van het kussen is verwijderd. Door het koppelen van haspels of verlengsnoeren verliest u kracht. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het huren van een aggregaat. 

 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
520 cm
Breedte
530 cm
Hoogte
320 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6

Producten in pakket

1x
- Multiplay Dino
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren