088 - 3985000
v.a.
54

Het Springkussen Jungle Klein huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Altijd al het gevoel willen hebben alsof je in de jungle bent? Met dit springkussen krijg je echt het gevoel alsof je rondspringt in de jungle!

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€54,00
Dagprijs €60,00
2 dagen:€ 90.00
3 dagen:€ 120.00
4 dagen:€ 150.00
5 dagen:€ 180.00
6 dagen:€ 210.00
7 dagen:€ 240.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Springkussen Jungle huren bij Vcompany

Wilt u het gevoel krijgen dat u echt in de jungle bent? Kijk dan bij ons jungle thema.

Het springkussen kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Het Springkussen jungle klein is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Wanneer het luchtkussen is opgeblazen biedt het springplezier voor 5 tot 6  kinderen.

Kenmerken:

L x B 3 x 3
  • Springplezier 5 tot 6 kinderen
  • Jungle thema
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Gemakkelijk zelf te vervoeren

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren met de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw, omdat wij houden van duidelijkheid. Onze springkussens/attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het springkussen jungle klein is niet voorzien van een dak. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Het springkussen jungle klein goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het springkussen jungle klein is te vervoeren op een aanhangwagen. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wel een trekhaak maar geen ruime auto? Bij Vcompany kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.