Multiplay Springkussen Clown

1 dag  135,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Springkussen Multiplay Clown

U geeft een kinderfeestje en het thema is circus? Dan is Springkussen Multiplay Clown de perfecte toevoeging. Met dit springkussen hebben de kinderen de tijd van hun leven. Met klim en glij elementen biedt dit Multiplay Springkussen extra interactie in verhouding met een regulier springkussen. 

 

Kinderfeestje in thema circus

U gaat een kinderfeestje geven en wilt dit doen in het thema circus. Er komt een clown die de boel op stelten gaat zetten, er is een mooie tent waarin de kinderen allemaal een eigen show kunnen geven. Combineer dit dan met het Springkussen Multiplay Clown. Met dit springkussen kunnen de kinderen alle overgebleven energie kwijt. U kunt dit multiplay springkussen zelfs combineren met Glijbaan Clown.

Bent u opzoek naar extra activiteiten voor het kinderfeestje, ga dan knutselen. Zet de kids aan het werk en laat ze lekker klassiek knippen en plakken. Leuke inspiratie hiervan kunt u vinden op de website van Kees de Muis

 

Een springkussen huren bij Vcompany

Vcompany is al meer dan 10 jaar de springkussen specialist van Nederland. Met de springkussens van Vcompany zijn in de afgelopen jaren al honderden kinderfeestjes een succes geworden. Door onze ervaring kunnen wij ook garanderen dat we ook van uw kinderfeestje een succes gaan maken. Heeft u vragen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij adviseren u graag en geven antwoord op al uw vragen.

Vcompany verhuurt niet alleen springkussens. Naast springkussens zijn ook de stormbanen erg populair en met een uniek aanbod aan attracties kunnen wij u een hoop plezier laten beleven.

 

Hulp bij op en afbouw

Vcompany kan u helpen bij het op,- en afbouwen van het springkussen. Wij zorgen ervoor dat het springkussen op de gewenste locatie voor u klaar staat. Na afloop ruimen wij het springkussen voor u op. 

 

Behoefte aan advies

We kunnen u voorstellen dat u het overzicht kwijt bent na het zien van ons assortiment. Gelukkig hebben wij dit overzicht wel en het is ook ons werk om u hierin te adviseren. Daarom kunt u ons telefonisch of per mail benaderen met alle vragen die u heeft.Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat kan ik verwachten bij een springkussen multiplay clown?

Bij een springkussen multiplay clown kan je een leuke glijbaan verwachten, daarnaast heeft deze multiplay ook de nodige obstakels waar de kinderen zich doorheen moeten manoeuvreren. Door het thema clown zullen de kinderen urenlang springplezier hebben.

Wat moet ik doen als er problemen zijn met het geleverde kussen?

Als er problemen zijn neem dan direct contact op met het kantoor of ons noodnummer (06-22144374). Aan de hand van het probleem kunnen we kijken naar een passende oplossing.

Wat is de aanbevolen opstellocatie voor dit springkussen?

Let er ten eerste op of je het springkussen op een harde of zachte ondergrond zet, bij een harde ondergrond dient er een valmat pakket te worden besteld. Let er ook op dat er ten alle tijden minimaal 1 meter vrije ruimte om het springkussen moet zijn.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay Clown
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt