Multiplay Springkussen Unicorn

145,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Multiplay springkussen unicorn huren

Kom in de wereld van de magische unicorns met onze unicorn springkussen. Het springkussen laat de kinderen in een andere wereld spelen. Met z’n felle kleuren zie je het springkussen al van ver staan. Je kan perfect een unicorn springkussen huren voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of evenement. Hier zullen de kinderen uren mee zoet zijn.

Een multiplay springkussen heeft net iets meer dan een ‘standaard’ springkussen. Zo heeft de unicorn verschillende speelelementen zoals: pilaren, een glijbaan en een stuk waar ze kunnen springen. Op dit kussen kunnen 12 eenhoorns springen.

Om het feest helemaal roze te maken kan je ook bij ons terecht voor een multiplay springkussen prinses. Door deze te combineren kan je een groot feest geven en alle kinderen in het roze laten verkleden.

 

Service

Bij een unicorn springkussen huren bieden we de service aan om het springkussen op de gewenste tijd te leveren en ook weer op de gewenste tijd op te halen. Hierbij is de mogelijkheid of je het springkussen unicorn door ons laat op- en afbouwen. Denk je dat het allebei zelf lukt? Dat kan ook zeker, let dan goed op de producteigenschappen en dan komt het helemaal goed! Bij het afronden van je bestelling zijn deze opties aan te vinken. Mochten er nog vragen over zijn? Dan kan je altijd met een van onze specialisten in contact komen, bel naar het nummer (088 398 5000)


Waarom huur ik mijn springkussen bij Vcompany

Sinds 2021 staat 'Duurzaam ondernemen' bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben in dit jaar dan ook zonnepanelen op het dak geplaatst. Ook worden alle springkussens geleverd onder de emissienorm 5. In de toekomst willen we ons op dit vlak blijven ontwikkelen. Ook willen we in de toekomst verder gaan kijken naar het groen rijden, dit willen we doen door elektrische bussen in het wagenpark toe te voegen en zo ons steentje bijdragen. 

Omdat wij gunstig gesitueerd zijn in het midden van het land zijn wij zeer flexibel in onze levering. We leveren onze kussens dan ook door heel Nederland. En zijn daarom snel in het schakelen richting de klant toe. 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kan een unicorn springkussen op een harde ondergrond?

Een unicorn springkussen kan zeker op een harde ondergrond. Er wordt geadviseerd om er een valmat pakket bij te bestellen.

Wat zijn de afmetingen van een unicorn springkussen?

De afmetingen zijn 5x6x4,9. Kijk voor de rest van de eigenschappen aan de rechterkant van de pagina.

Wordt het springkussen op en afgebouwd?

Je kan hier zelf voor kiezen. Bij de 2e stap in het bestelproces kan je dit aanvinken en zie je de daarbij komende kosten.

Producteigenschappen

Lengte
500 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
490 cm
Transport Breedte
150 cm
Transport Hoogte
125 cm
Gewicht
172 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
12
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay Unicorn
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren