Multiplay Dolfijn

1 dag  135,00
Incl. BTW

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket L.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

Multiplay Dolfijn huren

Waan je in een wereld vol vissen en dolfijnen en zwem met ze mee. Wist je dat dolfijnen erg snel kunnen zwemmen? Ze kunnen snelheden halen tussen de 30 en 40 kilometer per uur. Dit is ruim 7 keer sneller dan een olympische zwemmer op de honderd meter vrije slag. WAUW! Spring dus snel op dit leuke springkussen en probeer net zo snel te zwemmen als echte dolfijnen. Toch liever een andere thema? Kijk ook eens naar onze andere multiplay kussens. 

Multiplay Dolfijn 

Het multiplay springkussen Dolfijn is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig op. Hier hoef je verder dus niks meer voor te doen. Staat het kussen buiten? Zorgt u er dan voor dat het springkussen goed vaststaat met de bijgeleverde haringen. Er wordt ook standaard een haspel bij geleverd, dus het springkussen heeft enige speling met opzetten. Wilt u toch dat het springkussen wordt opgezet? Geen probleem! Ons gespecialiseerde team zet het met alle liefde voor u op. Wanneer u het gekozen springkussen in het winkelwagen doet op onze website, ziet u de verschillende opties naar boven komen. U kunt kiezen voor hulp bij op- en afbouw, of voor volledige op- en afbouw met zelfs eventuele begeleiding voor een volledig ontzorgd feest of evenement. Zo kunt u volledig ontzorgd genieten van uw eigen feest of evenement en heeft u naar het springkussen geen kijken meer om. Op deze manier is er de zekerheid dat er veilig gebruik wordt gemaakt van het springkussen.

U kunt ook kiezen voor bezorging, of voor zelf ophalen bij onze vestiging in Werkhoven (Utrecht)

Voor verdere vragen, neem gerust contact met ons op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag via mail, Whatsapp of telefoon. 

 

Producteigenschappen

Lengte
530 cm
Breedte
520 cm
Hoogte
320 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay Dolfijn
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren