Springkussen Jungle party middel

1 dag  90,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Springkussen jungle party middel huren

Sta je open voor een feestje in de jungle? Dan is het springkussen jungle party middel een geweldige optie voor je feest. Met zijn ronde formaat is het net iets anders dan een normaal springkussen. Ook is de buitenkant versierd met jungle plaatjes en is de binnenkant helemaal zwart. Bij dit kussen heb je eventueel de mogelijkheid om discolampen aan te sluiten en muziek te draaien. Let erop dat je dit zelf moet regelen en wij deze niet meeleveren.

Weg met de saaie kussens, dit is een perfect kussen voor de oudere kinderen die graag willen springen en dansen tegelijk. Creëer je eigen mini festival of discofeest en ervaar de unieke beleving.

 

Springkussen jungle party middel huren bij Vcompany Verhuur

Met 15 jaar ervaring is geen feest ons meer te gek. Dus heb je binnenkort een feestje en wil je dat deze daar komt te staan? Dan is dat zeker mogelijk want Vcompany Verhuur maakt van ieder feest een geweldig feest! 

We kunnen deze van A tot Z verzorgen. Hiermee wordt bedoeld dat we het transport en de op- en afbouw van het springkussen kunnen regelen. Denk je dat kan ik zelf? Geen probleem! Bij het luchtkussen wordt namelijk een eenvoudige handleiding meegeleverd, hierin staan eenvoudige stappen voor het op- en afbouwen van het kussen. Ook voor het transport is deze optie mogelijk. Let erop dat je het komt ophalen met een grote auto/ bus of een aanhanger. Heb je een vraag hierover? Dan kan je in contact komen met een van onze medewerkers. Dit kan via de telefoon (088 398 5000) of via de mail (info@vcompany.nl).

We vinden het erg leuk om jullie ervaringen in de jungle te zien, hierdoor zouden we het leuk vinden als je er een leuke review over kan schrijven. Dit kan via Google of Trustpilot.

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Dit springkussen is overdekt kan ik deze ook gebruiken in de regen?

Liever niet, dit vanwege veiligheidsmaatregelen. Kies je ervoor om het toch te doen let er dan op dat je de blower beschermt tegen de regen.

Wat zijn de afmetingen van het springkussen jungle party?

Dit springkussen is 5,2m lang, 4m breed en 4m hoog. Zorg ervoor dat je minimaal 1 meter rondom en 2 meter boven het springkussen vrijhoudt.

Is er een minimale leeftijd voor het gebruik van dit springkussen?

De springkussens zijn beschikbaar voor kinderen van minimaal 3 jaar oud. Wij raden aan om het leeftijdsverschil zo klein mogelijk te houden, dit vanwege de veiligheid en de ongelukken die ervan kunnen komen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
520 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
90 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Disco
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt