Springkussen Disco middel

Springkussen Disco middel voorkant
>
  • Springkussen Disco middel voorkant
  • Springkussen Disco middel rechterkant
  • Springkussen Disco middel van bovenaf
<

115,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Het Springkussen Disco middel huren 

De ingebouwde geluid set en de discolampen geven het gevoel dat je je in een ware saturday night film bevind. Met dit kussen heeft u een geweldige en unieke ervaring in huis. Wanneer u dit springkussen huurt dan heeft u zeker een geslaagd super hip kinderfeest. Lekker springen op de nieuwste hits uit de top 100 terwijl de led verlichting zorgt voor een spetterende lichtshow binnen in het springkussen. 

Springkussen Disco huren bij Vcompany

Het disco springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. U zorgt zelf voor de muziek door uw telefoon of ipod aan te sluiten aan de box. 

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. 

Weg met die kinderachtige springkussens! Dit kussen is leuk voor de iets oudere kinderen onder ons. Lekker springen en dansen met je vriendjes en vriendinnetjes op de zelf vooraf gekozen muziek. Creeër je eigen saturday night fever of organiseer een festival. Wanneer je de springkussen Disco huurt is dit een gegarandeerde hit. De combinatie van springen en muziek zorgt voor een unieke ervaring. 

Het disco springkussen wordt geleverd met muziek box inclusief echte disco lampen. In het dak van het springkussen zit de disco verlichting ingebouwd zodat er een echte discosfeer ontstaat in het luchtkussen. In de muziekbox zit een SD-kaart ingang, zodat het mogelijk is uw iPod hierop aan te sluiten. Wat een leuk idee voor een discofeestje. Van pop tot house en van rock tot r&b. Je kan de muziek geheel naar wens aanzetten. 

Huur het springkussen Disco eenvoudig door het kussen toe te voegen aan uw winkelwagentje. U word dan stap voor stap door het boekingsproces geleid. U kunt het disco springkussen bij ons afhalen. Als u hier voor kiest ontvangt u van ons een afhaalkorting van 10%.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
520 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
90 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Disco
1x
- Kist disco
1x
- Verlengsnoer 10 meter