Springkussen Olifant middel

Springkussen Olifant middel voorkant
>
  • Springkussen Olifant middel voorkant
  • Springkussen Olifant middel linker voorkant
  • Springkussen Olifant middel rechter voorkant
<

80,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Het Springkussen Olifant Middel huren 

Met dit Springkussen Olifant maak je kind zeker de blitz tijdens zijn of haar kinderfeestje. Dit springkussen is met zijn grote olifantenhoofd zeker een blikvanger op elk feestje. Leuk voor op een feestje met jungle- of dierenthema. 

Springkussen Olifant middel huren bij Vcompany

Met zijn vrolijke kleuren en leuke tekeningen is dit zeker een vrolijke toevoeging op uw feest, evenement of beurs. Door de afmeting (3,8 x 4,6 x 3,8) is dit kussen uitermate geschikt voor de grotere kinderpartijtjes en evenementen. Op dit springkussen is ongeveer plaats voor 6 kinderen.

Om in het dierenthema te blijvewn kunt u ook nog aan de volgende attracties denken; springkussen Jungle middel, springkussen koe middel met glijbaan, of voor een springkussen met extra speelelementen hebben we de mulitplay koe , of wat dacht u van een rodeo stier, op h et geboed  van spelverhuur hebben we ook de leuke spelboreden Ringwerpen Jungle of het spelbord balschieten jungle .

Springkussen Olifant is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. 

Hoe kunt u het Springkussen Olifant middel huren bij Vcompany

U huurt het springkussen Olifant door deze toe te voegen aan uw offertemandje. U krijgt dan gelijk te zien of deze op de door u aangegeven datum beschikbaar is. U kunt er voor kiezen om het springkussen door Vcompany te laten bezorgen of zelf af te halen bij één van onze afhaallocaties in Best, Werkhoven en Veenendaal. Wist u dat wanneer u een springkussen zelf bij ons afhaalt u 10% afhaalkorting ontvangt? 

Wanneer u het springkussen door ons laat bezorgen kunt u er voor kiezen deze door ons op te laten zetten en af te laten bouwen. U kunt er ook voor kiezen dit zelf te regelen. U dient het springkussen dan wel schoon en juist opgerold klaar te hebben liggen om door ons te kunnen worden opgehaald. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
380 cm
Breedte
460 cm
Hoogte
380 cm
Transport Lengte
130 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
80 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Olifant middel
4x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter