Springkussen Olifant met glijbaan

1 dag  135,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Het Springkussen Olifant met glijbaan huren 

Dit leuke en actieve springkussen Olifant met glijbaan 3D kussen is met zijn grote olifantenhoofd zeker een blikvanger op elk feestje. Leuk voor op een feestje met circus- of dierenthema. Door de afmeting 5,5 x 6,2 x 5,3 (Let op: er moet ook ruimte zijn om uit de glijbaan te komen) is dit kussen uitermate geschikt voor de grote kinderpartijtjes en evenementen. Het is een groot feest om in dit kussen te springen en via de glijbaan naar buiten te glijden. Beleef een dierlijk mooi avontuur in de slurf van de olifant en beland in een nieuwe wereld. 

Denkt u naast het springkussen Olifant ook eens aan leuke spelletjes tijdens uw feest, jubileum of braderie. Wij hebben hele leuke nieuwe spellen in ons assortiment zoals reuze 4 op een rij, handboogschieten, hoedje wip of het leuke spel wiggle waggle. Nog meer dierfiguren op uw feestje? Kijk ook eens naar onze andere producten. 

Hoe kunt u het Springkussen Olifant middel huren bij Vcompany

U huurt het springkussen Olifant met glijbaan door deze toe te voegen aan uw offertemandje. U krijgt dan gelijk te zien of deze op de door u aangegeven datum beschikbaar is. U kunt er voor kiezen om het springkussen door Vcompany te laten bezorgen of zelf af te halen bij één van onze afhaallocaties in Best, Werkhoven en Veenendaal. Als u het in Werkhoven komt afhalen ontvangt u zelfs 10% afhaalkorting

Springkussen Olifant met glijbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wilt u toch hulp bij of volledige op- en afbouw? Geen probleem! Wij helpen u graag. Neem gerust contact op met ons voor al uw vragen. Wij leveren het springkussen opgerold op een pallet aan. U kunt er voor kiezen door het springkussen zelf op te bouwen maar u kunt dit ook door ons laten verzorgen. Wanneer u dus geen omkijken naar het springkussen wilt hebben tijdens uw feestje kunt u er ook voor kiezen om het springkussen volledig te laten verzorgen. Dit houdt in dat er vanuit Vcompany een begeleider voor het aangegeven aantal uren het springkussen begeleid en er voor zorgt dat alles vlekkeloos loopt. 

Al deze opties kunt u in uw winkelwagen aangeven. 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
550 cm
Breedte
620 cm
Hoogte
530 cm
Transport Lengte
130 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
140 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Producten in pakket

1x
- Multifun olifant
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren