Springkussen Jungle klein zonder dak

1 dag  70,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Het Springkussen Jungle Klein huren 

Altijd al het gevoel willen hebben alsof je in de jungle bent? Met dit springkussen krijg je echt het gevoel alsof je rondspringt in de jungle! Spring rond tussen de apen, olifanten en vele andere wilde dieren. 

Mocht het weer niet helemaal mee zitten op de dag van het evenement, dan beschikken wij ook over een springkussen jungle klein met een dak. In dat geval hoeft u zich geen zorgen te maken over de weersomstandigheden. 

Naast een jungle thema hebben wij nog vele andere springkussens in verschillende thema's. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor de echte professionele voetballer, verschillende voetbal springkussens. Ideaal voor een avontuurlijke sportdag! Voor de echte prinsessen hebben wij ook vele springkussens in dat thema. 

 

Springkussen Jungle huren bij Vcompany

Wilt u het gevoel krijgen dat u echt in de jungle bent? Huur dan het springkussen Jungle Klein. 

Het Springkussen jungle klein is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op.

Mocht u zelf volledig van het evenement willen genieten, dan kunt u er voor kiezen om het springkussen te laten verzorgen door een van onze ervaren medewerkers. Zo kunt u bijvoorbeeld hulp bij op- en afbouw bij het springkussen boeken, of volledige op- en afbouw. In het laatste geval hoeft u zich nergens druk over te maken. Daarnaast bieden wij ook de optie voor het begeleiden bij een attractie. In dat geval zullen onze medewerkers de veiligheid van het springkussen goed in de gaten houden. 

Naast de uitgebreide informatie op onze website, kunt u ook altijd contact opnemen per mail of telefonisch. Onze ervaren medewerkers zullen met u meedenken over de verschillende mogelijkheden voor uw evenement. 

Wij bezorgen de attracties door heel Nederland. Wist u dat u uw order ook af zou kunnen halen bij onze vestiging in Werkhoven? 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Welke leeftijdsgroep is het meest geschikt voor het Springkussen Jungle Klein zonder Dak?

Het Springkussen Jungle Klein zonder Dak is ideaal voor kinderen van ongeveer 3 tot 10 jaar oud. Het biedt hen een veilige en avontuurlijke speelruimte.

Kan ik het Springkussen Jungle Klein zonder Dak binnen gebruiken?

Ja, het Springkussen Jungle Klein zonder Dak kan ook binnen worden gebruikt, mits er voldoende ruimte beschikbaar is en het plafond hoog genoeg is.

Kan ik het Springkussen Jungle Klein zonder Dak huren voor een themafeest?

Absoluut! Het Springkussen Jungle Klein zonder Dak is een perfecte aanvulling op een jungle-themafeest of een avontuurlijk buitenfeest.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
410 cm
Breedte
360 cm
Hoogte
220 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4

Producten in pakket

1x
- Jungle klein zonder dak
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt