Stormbaan Mini

1 dag  € 200,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Let op uw ondergrond

U dient deze stormbaan op een zachte(gras) ondergrond te plaatsen. Dus niet op hout, stenen of beton. Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is? Neem dan contact op met onze medewerkers om de beste optie te overleggen.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

 

Omschrijving

De Stormbaan Mini huren op uw zeskamp of evenement

De stormbaan mini is een kleine variant op het assortiment stormbanen die Vcompany biedt. Weliswaar is deze stormbaan kleiner qua formaat, maar hij biedt genoeg spelelementen en obstakels. De helling op de stormbaan is goed te beklimmen voor kinderen. Hij is compact en daarom ook makkelijk met 2 personen zelf op te zetten. Met zijn lengte van 8 meter en breedte van 4 meter is de stormbaan qua ruimte bijna overal wel leverbaar. Doordat de stormbaan geen helling heeft is dit ook een leuke stormbaan voor de allerkleinste onder ons. Houdt u er echter wel rekening mee dat er toezicht aanwezig is om de kleinste te begeleiden. 

Wilt u toch graag wat extra uitdaging voor de wat oudere kinderenj en volwassenen dan is er bij Vcompany ook voldoende keuze. Denkt u hierbij bijvoorbeeld eens aan de stormbaan Blue of de stormbaan Piraat. Maar voor de echte waaghalsen onder ons is er ook een stormbaan XXL. 

Mini stormbaan huren bij Vcompany

De stormbaan mini is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Denkt u wel aan 1 meter vrij ruimte rond het kussen? Dit om de veiligheid te kunnen waarborgen. Vergeet u ook niet dat de stormbaan inclusief een blower geleverd word. U heeft hier een stroompunt voor nodig waar een 1100 watt op kan worden aangesloten. WIj leveren verlengkabels of haspels mee. Echter dient de afstand van de stormbaan tot het stroompunt liever niet te moeten worden overbrugt door meerdere haspels aan elkaar te verbinden. Dit omdat de sterkte van de stroom dan flink verminderd. U zou hiervoor bijvoorbeeld een aggragaat in kunne huren. Wij verwijzen u daarvoor naar Boels verhuur. 

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

INDIEN U BEGELEIDING BOEKT BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN RADEN WIJ TEN STERKSTE AAN OM HIER IN TOTAAL 2 PERSONEN BIJ TE HUREN. DE KOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 45,- PER PERSOON PER UUR. VOOR DE VEILIGHEID EN TOESTROOM VAN MENSEN RICHTING HET KUSSEN IS ONZE ERVARING DAT U HET BESTE KUNT WERKEN MET DRANGHEKKEN. 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat zijn de voordelen van het huren van een Stormbaan Mini voor een kinderfeestje?

Het huren van een Stormbaan Mini voor een kinderfeestje zorgt voor actief plezier en vermaak voor de jonge gasten. Het biedt een veilige en spannende speelomgeving waar kinderen hun energie kwijt kunnen.

Is de Stormbaan Mini ook geschikt voor gebruik op een verjaardagsfeestje?

Zeker! De Stormbaan Mini is een geweldige toevoeging aan een verjaardagsfeestje en zal de jonge gasten zeker vermaken.

Hoe kan ik de Stormbaan Mini reserveren voor een evenement?

Om de Stormbaan Mini te reserveren, kun je contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of onze website. We helpen je graag om jouw evenement onvergetelijk te maken met onze Stormbaan Mini.

Producteigenschappen

Blowers 1500 watt
1
Lengte
800 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
180 cm
Transport Lengte
110 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Stormbaan mini
1x
- Blower 1500 Watt
1x
- Zakje met toebehoren