088 - 3985000
v.a.
144

De Stormbaan Mini huren op uw zeskamp of evenement

De stormbaan mini is een kleine variant op het assortiment stormbanen die Vcompany biedt. Weliswaar is deze stormbaan kleiner qua formaat, maar hij biedt genoeg spelelement en obstakels. De helling op de stormbaan is goed te beklimmen voor kinderen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€144,00
Dagprijs €160,00
2 dagen:€ 240.00
3 dagen:€ 320.00
4 dagen:€ 400.00
5 dagen:€ 480.00
6 dagen:€ 560.00
7 dagen:€ 640.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Mini stormbaan huren bij Vcompany

De mini stormbaan combineren met een andere groots opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld Snappie de Krokodil, de kinderkarts, gyrospace, slingerbal en/ of het rodeo paard.

De stormbaan mini kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De stormbaan mini is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

Kenmerken:

L x Bx H 8 x 4 x 1.8
Transport L x B x H 1.1 x 1 x 0.75
Stroom: Nodig
Gewicht: 120KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • 8 meter lang
  • Geschikt voor jong en oud
  • Obstakel parcours
  • Gemakkelijke levering

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u een stormbaan huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De stormbaan is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid de stormbaan een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Deze stormbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.