Stormbaan Mini

Stormbaan Mini linkerkant
>
  • Stormbaan Mini linkerkant
<

200,00

1 dag 

Incl. BTW

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Let op uw ondergrond

U dient deze stormbaan op een zachte(gras) ondergrond te plaatsen. Dus niet op hout, stenen of beton. Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is? Neem dan contact op met onze medewerkers om de beste optie te overleggen.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

 

 

Omschrijving

De Stormbaan Mini huren op uw zeskamp of evenement

De stormbaan mini is een kleine variant op het assortiment stormbanen die Vcompany biedt. Weliswaar is deze stormbaan kleiner qua formaat, maar hij biedt genoeg spelelementen en obstakels. De helling op de stormbaan is goed te beklimmen voor kinderen. Hij is compact en daarom ook makkelijk met 2 personen zelf op te zetten. Met zijn lengte van 8 meter en breedte van 4 meter is de stormbaan qua ruimte bijna overal wel leverbaar. Doordat de stormbaan geen helling heeft is dit ook een leuke stormbaan voor de allerkleinste onder ons. Houdt u er echter wel rekening mee dat er toezicht aanwezig is om de kleinste te begeleiden. 

Wilt u toch graag wat extra uitdaging voor de wat oudere kinderenj en volwassenen dan is er bij Vcompany ook voldoende keuze. Denkt u hierbij bijvoorbeeld eens aan de stormbaan Blue of de stormbaan Piraat. Maar voor de echte waaghalsen onder ons is er ook een stormbaan XXL. 

Mini stormbaan huren bij Vcompany

De stormbaan mini is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Denkt u wel aan 1 meter vrij ruimte rond het kussen? Dit om de veiligheid te kunnen waarborgen. Vergeet u ook niet dat de stormbaan inclusief een blower geleverd word. U heeft hier een stroompunt voor nodig waar een 1100 watt op kan worden aangesloten. WIj leveren verlengkabels of haspels mee. Echter dient de afstand van de stormbaan tot het stroompunt liever niet te moeten worden overbrugt door meerdere haspels aan elkaar te verbinden. Dit omdat de sterkte van de stroom dan flink verminderd. U zou hiervoor bijvoorbeeld een aggragaat in kunne huren. Wij verwijzen u daarvoor naar Boels verhuur. 

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

Producteigenschappen

Blowers 1500 watt
1
Lengte
800 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
180 cm
Transport Lengte
110 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Stormbaan mini
8x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- Blower 1500 Watt