Hindernisbaan

Hindernisbaan
>
  • Hindernisbaan
  • Hindernisbaan voorkant
  • Hindernisbaan zijkant
<

250,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Hindernisbaan huren op uw feest of evenement

Zoekt u nog een Stormbaan Hindernisbaan voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Vcompany Attractieverhuur aan het goede adres. Deze Stormbaan Hindernisbaan heeft een lengte van 14 meter. Dankzij zijn afmeting is dit een mooie toevoeging aan uw feest of evenement. Wie klautert zo snel mogelijk over de hindernissen heen? Ga als eerste langs de palen en door de bogen waan je een weg door een veld vol pilaren en doorkuis de tunnel. Wie beklimt zo snel mogelijk de helling en glijdt als eerste naar beneden? 

Hindernisbaan huren bij Vcompany

Een 14 meter lange Stormbaan Hindernisbaan voor op uw feest of evenement. Wie lukt het om als eerst door alle hindernissen heen te komen? Strijd met deze Stormbaan Hindernisbaan tegen iemand anders. Daarnaast is deze Stormbaan Hindernisbaan eenvoudig om te transporteren.

Wat een uitdaging is de Stormbaan Hindernisbaan. Laat je niet kennen en bestorm deze baan, maar vooral zorg ervoor dat je de snelste bent.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

Naast de stormbaan Hindernisbana hebben we een ruim assortiemtn aan verschillende stormbanen in alle maten en vormen. Voor de kleintje onde rons is er de stormbaan Mini, zoek je een wat uitdagendere baan kies dan voor de Stormbaan Survivalbaan. Maar dit geloof je niet! We hebben zelf een stormbaan van 45 meter lang. Deze stormbaan is voor de echte doorzetters en volhouders. 

Doordat de meeste stormbanen aan elkaar te koppelen zijn kun je je stormbaan in bijna elk gewenste afmeting bij ons huren. In 2018 en 2019 hebben we zelf de langste stormbaan van Nederland geplaatst. Dit betrof een sotrmbaan van meer dan 400 meter. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1400 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
340 cm
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Aantal Pallets
2

Producten in pakket

1x
- Haspel 25m
2x
- Blower 1100 Watt
12x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- stormbaan hindernisbaan deel 1
1x
- stormbaan hindernisbaan deel 2