Hindernisbaan

1 dag  250,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Let op uw ondergrond

U dient deze stormbaan op een zachte(gras) ondergrond te plaatsen. Dus niet op hout, stenen of beton. Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is? Neem dan contact op met onze medewerkers om de beste optie te overleggen.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

 

Omschrijving

Hindernisbaan huren op uw feest of evenement

Zoekt u nog een Stormbaan Hindernisbaan voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Vcompany Attractieverhuur aan het goede adres. Deze Stormbaan Hindernisbaan heeft een lengte van 14 meter. Dankzij zijn afmeting is dit een mooie toevoeging aan uw feest of evenement. Wie klautert zo snel mogelijk over de hindernissen heen? Ga als eerste langs de palen en door de bogen waan je een weg door een veld vol pilaren en doorkuis de tunnel. Wie beklimt zo snel mogelijk de helling en glijdt als eerste naar beneden? 

Hindernisbaan huren bij Vcompany

Een 14 meter lange Stormbaan Hindernisbaan voor op uw feest of evenement. Wie lukt het om als eerst door alle hindernissen heen te komen? Strijd met deze Stormbaan Hindernisbaan tegen iemand anders. Ga snel de strijd aan en ren en klauter je moet!

Wat een uitdaging is de Stormbaan Hindernisbaan. Laat je niet kennen en bestorm deze baan, maar vooral zorg ervoor dat je de snelste bent.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

Naast de stormbaan Hindernisbana hebben we een ruim assortiemtn aan verschillende stormbanen in alle maten en vormen. Voor de kleintje onde rons is er de stormbaan Mini, zoek je een wat uitdagendere baan kies dan voor de Stormbaan Survivalbaan. Maar dit geloof je niet! We hebben zelf een stormbaan van 45 meter lang. Deze stormbaan is voor de echte doorzetters en volhouders. 

Doordat de meeste stormbanen aan elkaar te koppelen zijn kun je je stormbaan in bijna elk gewenste afmeting bij ons huren. In 2018 en 2019 hebben we zelf de langste stormbaan van Nederland geplaatst. Dit betrof een stormbaan van meer dan 400 meter.

INDIEN U BEGELEIDING BOEKT BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN RADEN WIJ TEN STERKSTE AAN OM HIER IN TOTAAL 2 PERSONEN BIJ TE HUREN. DE KOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 45,- PER PERSOON PER UUR. VOOR DE VEILIGHEID EN TOESTROOM VAN MENSEN RICHTING HET KUSSEN IS ONZE ERVARING DAT U HET BESTE KUNT WERKEN MET DRANGHEKKEN. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1400 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
340 cm
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Aantal Pallets
2

Producten in pakket

1x
- stormbaan hindernisbaan deel 1
1x
- stormbaan hindernisbaan deel 2
2x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren