Stormbaan Boerderij

1 dag  300,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

De Stormbaan Boerderij huren 

Op onze boerderij kom je van alles tegen wanneer je de Stormbaan Boerderij durft te bedwingen. Koeien, schapen, kippen, paarden van alles kom je tegen wanneer je de helling beklimt en aan de andere kant weer afglijdt. In de stal van de stormbaan vindt je pilaren en kom je melkbussen tegen. De stormbaan Boederij heeft een afmeting van 17.5 meter en is hiermee een stormbaan met midden maat. Deze stormbaan staat garant voor urenlang speelplezier. De stormbaan kan ook gebruikt worden voor een competatief spel. Neem het op tegen elkaar en ga per stel van 2 over de stormbaan. Wie is er het snelste aan de andere kant en wint het spel? 

In het thema boerderij hebben we verschillende mogelijkheden om uw feest, braderie of evenement volledig in thema te voorzien. We hebben bijvoorbeeld verschillende springkussens zoals Springkussen Boerderij middel, of het springkussen boerderij met glijbaan. Voor de grotere waaghalsen hebben we een rodeo paard in ons assortiment. Is dit allemaal te heftig voor u dan kunt u er ook voor kiezen om lekker op een krukje te gaan zitten en u te wagen aan het koe melken. 

Denkt u ik wil toch meer uitdaging dan een stormbaan van 17,5 meter?  Weet u dat wij ook een stormbaan XXL in ons assortiment hebben van wel 45 meter lang?  Een deel van deze stormbaan heeft in 2018 bij winkelcentrum The Wall gestaan tijdens Beat the Wall, als onderdeel van de langste stormbaan van wel 400 meter lang.  

Stormbaan Boerderij huren bij Vcompany

De Stormbaan Boerderij is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. 

Wij leveren deze stormbaan inclusief de benodigde blowers, haringen en verlengsnoer. Kortom alle benodigdheden voor het opzetten van de stormbaan.  

INDIEN U BEGELEIDING BOEKT BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN RADEN WIJ TEN STERKSTE AAN OM HIER IN TOTAAL 2 PERSONEN BIJ TE HUREN. DE KOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 45,- PER PERSOON PER UUR. VOOR DE VEILIGHEID EN TOESTROOM VAN MENSEN RICHTING HET KUSSEN IS ONZE ERVARING DAT U HET BESTE KUNT WERKEN MET DRANGHEKKEN. 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
3
Lengte
1750 cm
Breedte
360 cm
Hoogte
560 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
110 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2

Producten in pakket

1x
- Stormbaan Boerderij deel 1
1x
- Stormbaan Boerderij deel 2
3x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren