Stormbaan XXL

1 dag  750,00
Incl. BTW

LET OP:

U dient de Stormbaan XXL altijd op een zachtte ondergrond te plaatsen. Dit is in verband met de veiligheid rondom de stormbaan en het zekeren van de stormbaan aan de grond. Bij een harde ondergrond zijn we genoodzaakt de Stormbaan XXL weer retour mee te nemen.

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Stormbaan XXL huren

Een stormbaan XXL van wel 45 meter! Een echte uitdaging op je feest. Dit is een van de grootste stormbanen van Nederland. Durf je een lengte van 45 meter te trotseren? De ultieme uitdaging waar je flink wat conditie voor nodig hebt. Via meerdere obstakels zoals glijbanen, tunnels, pilaren en een klimwand kom je aan het einde van de baan. Het is een leuke manier om in teamverband te werken en er als team uit te komen. Wie zet de snelste tijd neer?

 

LET OP:

U dient de Stormbaan XXL altijd op een zachtte ondergrond te plaatsen. Dit is in verband met de veiligheid rondom de stormbaan en het zekeren van de stormbaan aan de grond. Bij een harde ondergrond zijn we genoodzaakt de Stormbaan XXL weer retour mee te nemen.

 

De Stormbaan 45 meter huren bij Vcompany

Deze stormbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Wilt u toch hulp of volledige op- en afbouw? Geen probleem! Wij helpen u graag. Als u uw gekozen attractie in de winkelwagen doet kan u verschillende opties aanvinken. Ook de bezorgkosten naar uw bestemming. Vul uw postcode in bij de dichtsbijzijnde locatie en de kosten komen tevoorschijn. Zo heeft u gelijk een duidelijk totaalplaatje van uw order. 

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig en snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het spring-, klim- en klauterplezier voor 2 personen per parcours. Let the battle begin!

Wist u dat de stormbaan tegen een spatje regen kan? Wees dus niet bang bij een klein beetje regen, het feest kan gewoon doorgaan! Probeer de haspels droog te houden door bijvoorbeeld in een vuilniszak te doen en houdt de blowers ook droog. Houdt er wel rekening mee dat bij harde wind de stormbaan goed vast staat en als u merkt dat de stormbaan door de wind gepakt wordt, moet u zo snel mogelijk de blowers uitzetten. Bij onweer moet de stormbaan ook helaas uit. Twijfelt u of het event door kan gaan? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen. 

INDIEN U BEGELEIDING BOEKT BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN RADEN WIJ TEN STERKSTE AAN OM HIER IN TOTAAL 2 PERSONEN BIJ TE HUREN. DE KOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 45,- PER PERSOON PER UUR. VOOR DE VEILIGHEID EN TOESTROOM VAN MENSEN RICHTING HET KUSSEN IS ONZE ERVARING DAT U HET BESTE KUNT WERKEN MET DRANGHEKKEN. 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kan ik de Stormbaan XXL huren voor mijn eigen evenement?

Ja dat kan zeker, het is mogelijk om het voor een privé evenement te huren denk hierbij aan een verjaardagsfeestje of buurtfeest. Het is ook mogelijk om dit te huren voor een groot evenement, denk hierbij aan een sportevenement of open dag..

Moet ik van tevoren reserveren om de Stormbaan XXL te gebruiken?

Ja, het is belangrijk om dit van tevoren te reserveren. Door het te reserveren via ons systeem kan je zien of het op de datum van het evenement of feest nog beschikbaar is. Wees er dus op tijd bij!

Hoe groot is de Stormbaan XXL?

De naam zegt het al, deze stormbaan is maar liefst 45 meter. In deze 45 meter zitten veel verschillende obstakels waarin zowel kinderen als ouderen veel plezier kunnen hebben.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
5
Lengte
4500 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
650 Kg
Opzettijd
60 Minuten
Afbouwtijd
60 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
5
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Jungle deel 2
1x
- Jungle deel 1
1x
- Tussenstuk jungle deel 3
1x
- Tussenstuk jungle deel 2
1x
- Tussenstuk jungle deel 1
5x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren