088 - 3985000
v.a.
513

De Stormbaan 45 meter huren op uw feest of evenement

De ultieme obstakelbaanuitdaging; één van de grootste luchtkussens van Nederland! Wie zal als eerste deze lange stormbaan trotseren?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€513,00
Dagprijs €570,00
2 dagen:€ 855.00
3 dagen:€ 1140.00
4 dagen:€ 1425.00
5 dagen:€ 1710.00
6 dagen:€ 1995.00
7 dagen:€ 2280.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 60.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

De Stormbaan 45 meter huren bij Vcompany

De stormbaan combineren met een waterattractie? Wat dacht u van de Waterrodelbaan, de Tobbedansbaan, het Zwembad en/of de Waterhindernisbaan?

De Stormbaan 45 meter kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Deze stormbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke op-  en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig en snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het spring-, klim- en klauterplezier voor 2 personen per parcours.

Kenmerken:

L 45
Stroom: Nodig
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 50 min.
Aantal personen op afbouwen: 3
  • 45 meter lang
  • Spanning
  • Obstakelbaan
  • Actie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u deze stormbaan huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De stormbaan 45 meter is bij regen te gebruiken. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen, en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen te huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De stormbaan 45 meter goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De stormbaan 45 meter is alleen te vervoeren met een grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de stormbaan 45 meter staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.