Stormbaan XXL

Stormbaan XXL
>
  • Stormbaan XXL
  • Stormbaan XXL rechterkant
  • Stormbaan XXL linkerkant
<

750,00

1 dag 

Incl. BTW

LET OP:

U dient de Stormbaan XXL altijd op een zachtte ondergrond te plaatsen. Dit is in verband met de veiligheid rondom de stormbaan en het zekeren van de stormbaan aan de grond. Bij een harde ondergrond zijn we genoodzaakt de Stormbaan XXL weer retour mee te nemen.

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

LET OP:

U dient de Stormbaan XXL altijd op een zachtte ondergrond te plaatsen. Dit is in verband met de veiligheid rondom de stormbaan en het zekeren van de stormbaan aan de grond. Bij een harde ondergrond zijn we genoodzaakt de Stormbaan XXL weer retour mee te nemen.

De Stormbaan XXL van 45 meter huren op uw feest of evenement

De ultieme obstakelbaanuitdaging; één van de grootste luchtkussens van Nederland! Wie zal als eerste deze 45 meter lange stormbaan trotseren? Heeft u zoveel uithoudingsvermogen om de 45 meter lange stormbaan te trotseren? Dit is wel voor de echte 'die hard' weggelegd. Via de verschillende obstakels zoals glijbanen, tunnels, pilaren en klimnetten nadert u na afzien en zweten het einde van de baan. Deze baan is extra leuk om te huren voor uw bedrijf als teambuilding. Maar ook als zeskamp obstakel voor uw school. Met deze uitdagende en grote baan zorgt dit zeker voor een eyecather op uw event. Toch een iets kleinere stormbaan of met een thema? Kijk ook eens naar onze andere stormbanen. Voor in de zomer de vrolijke stormbaan Jungle en voor in de winter de winterse noordpool stormbaan. 

De Stormbaan 45 meter huren bij Vcompany

Deze stormbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Wilt u toch hulp of volledige op- en afbouw? Geen probleem! Wij helpen u graag. Als u uw gekozen attractie in de winkelwagen doet kan u verschillende opties aanvinken. Ook de bezorgkosten naar uw bestemming. Vul uw postcode in bij de dichtsbijzijnde locatie en de kosten komen tevoorschijn. Zo heeft u gelijk een duidelijk totaalplaatje van uw order. 

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig en snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het spring-, klim- en klauterplezier voor 2 personen per parcours. Let the battle begin!

Wist u dat de stormbaan tegen een spatje regen kan? Wees dus niet bang bij een klein beetje regen, het feest kan gewoon doorgaan! Probeer de haspels droog te houden door bijvoorbeeld in een vuilniszak te doen en houdt de blowers ook droog. Houdt er wel rekening mee dat bij harde wind de stormbaan goed vast staat en als u merkt dat de stormbaan door de wind gepakt wordt, moet u zo snel mogelijk de blowers uitzetten. Bij onweer moet de stormbaan ook helaas uit. Twijfelt u of het event door kan gaan? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen. 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kan ik de Stormbaan XXL huren voor mijn eigen evenement?

Ja dat kan zeker, het is mogelijk om het voor een privé evenement te huren denk hierbij aan een verjaardagsfeestje of buurtfeest. Het is ook mogelijk om dit te huren voor een groot evenement, denk hierbij aan een sportevenement of open dag..

Moet ik van tevoren reserveren om de Stormbaan XXL te gebruiken?

Ja, het is belangrijk om dit van tevoren te reserveren. Door het te reserveren via ons systeem kan je zien of het op de datum van het evenement of feest nog beschikbaar is. Wees er dus op tijd bij!

Hoe groot is de Stormbaan XXL?

De naam zegt het al, deze stormbaan is maar liefst 45 meter. In deze 45 meter zitten veel verschillende obstakels waarin zowel kinderen als ouderen veel plezier kunnen hebben.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
5
Lengte
4500 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
650 Kg
Opzettijd
60 Minuten
Afbouwtijd
60 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
5
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

5x
- Blower 1100 Watt
1x
- Jungle deel 2
1x
- Jungle deel 1
1x
- Tussenstuk jungle deel 3
1x
- Tussenstuk jungle deel 2
1x
- Tussenstuk jungle deel 1
30x
- haringen
5x
- Verlengsnoer 10 meter