Stormbaan Winter

1 dag  300,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket L.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Stormbaan Winter huren 

Leef je uit op de Zuidpool! Op de Noordpool mag natuurlijk ook, maar daar lopen weinig pinguins wat deze stormbaan in overvloed heeft lopen. Kijk wie er het snelste boven is, en laat je aan de andere kant snel naar beneden glijden. Deze attractie past perfect bij een winterthema. Bent u wel eens op de Noord of zuidpool geweest? Is dit een grote droom van u ? Laat uw dromen dan snel uitkomen! Huur dan deze leuke stormbaan en waan u zichzelf dan in Winterse sferen. Wanneer u of de kinderen op deze stormbaan bezig zijn krijgen ze het vanzelf warm. Mocht u als toeschouwer niet de stormbaan willen trotseren? Zorg dan voor een extra kraampje met warme chocomelk of gluhwein. En maak een lekker warm kampvuurtje waar u zich en alle andere genodigde zich aan kunnen opwarmen. Dit is toch de ideale combinatie tijdens uw winterfair? 

Stormbaan Winter huren bij Vcompany

Stormbaan Winter is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wilt u toch hulp bij of volledige op- en afbouw? Geen probleem! Wij helpen u graag. Plaats uw gewenste kussen in de winkelwagen en vul al uw wensen hier in. Zo heeft u ook gelijk een totaalplaatje van uw gehele order. 

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Er worden uiteraard genoeg blowers en haspels meegeleverd, daar hoeft u zich geen zorgen om te maken! Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw evenement volledig ontzorgd wordt met betrekking tot het springkussen. 

Vcompany levert uw stormbaan door het hele land. Daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken. Samen met ons team van specialisten spreekt u de manier van levering af. U wordt dan ook altijd door ons gecontacteerd voor het maken van een lever- en ophaalafspraak. Toch zelf ophalen? Houdt er rekening mee dat het meerdere en zware rollen zijn. 

INDIEN U BEGELEIDING BOEKT BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN RADEN WIJ TEN STERKSTE AAN OM HIER IN TOTAAL 2 PERSONEN BIJ TE HUREN. DE KOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 45,- PER PERSOON PER UUR. VOOR DE VEILIGHEID EN TOESTROOM VAN MENSEN RICHTING HET KUSSEN IS ONZE ERVARING DAT U HET BESTE KUNT WERKEN MET DRANGHEKKEN. 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat is de Stormbaan Winter en wat maakt het speciaal?

De Stormbaan Winter is een opblaasbare stormbaan met een winterthema, perfect voor winterse evenementen en feestjes. Het unieke ontwerp omvat sneeuw en ijs elementen, waardoor deelnemers urenlang speelplezier hebben.

Heeft de Stormbaan Winter ook glijbanen?

Ja, de Stormbaan Winter heeft een glijbaan, daarnaast heeft het meerdere uitdagingen. In totaal is de Stormbaan Winter 17 meter lang.

Kan ik de Stormbaan Winter combineren met andere winterse attracties?

Zeker! Je kunt de Stormbaan Winter combineren met andere winterse attracties, zoals een snowboard simulator, eland simulator of een springkussen eland.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1700 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
90 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Winter deel 2
1x
- Winter deel 1
2x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren