088 - 3985000
v.a.
225

Winterse Stormbaan Noordpool huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Leef je uit op de Noordpool! Kijk wie er het snelste boven is, en laat je aan de andere kant naar beneden glijden. Deze attractie past perfect bij een winterthema.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€225,00
Dagprijs €250,00
2 dagen:€ 375.00
3 dagen:€ 500.00
4 dagen:€ 625.00
5 dagen:€ 750.00
6 dagen:€ 875.00
7 dagen:€ 1000.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Winterse Stormbaan Noordpool huren bij Vcompany

De Winterse Stormbaan Noordpool combineren met een andere winterse attractie? Huur dan bijvoorbeeld de Winterse KlimbergWinterse Glijbaan en/of de Winterse Bobsleebaan. Niet wat u zoekt? Bekijk dan de themapagina winter.

De Stormbaan kan gehuurd worden in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Het Springkussen Winterse Klimberg is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Wanneer het luchtkussen is opgeblazen biedt het klim- en glijplezier voor 6 tot 8 kinderen per ronde.

Kenmerken:

L x Bx H 17 x 3.5 x 5
Transport L x B x H 3 x 1.8 x 1.5
Stroom: Nodig
Aantal blowers: 2
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 60 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Winter thema
  • Snelle levering
  • Berg
  • Noordpool

Suggesties voor jou:

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden hiermee een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?
Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.