Springkussen Skihut middel

90,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Groot Springkussen Skihut huren

Jodelahitieeee.. Wilt u het gevoel hebben dat u zich op de Oostenrijkse, franse, Zwitserse of Italiaanse pistes begeeft? En daarna lekker genieten in de Apresskihut? Dit springkussen zorgt voor winterse sferen op uw feest, festival of evenement. Het springkussen Winterse skichalet is voorzien van een dak waardoor u dit kussen met een gerust hart de gehele winter door kunt huren. Mocht u dit jaar niet in de gelegenheid zijn om richting de pistes te rijden maar toch een beetje het winterse of apres ski gevoel hebben? Huur dan dit te gekke springkussen skihut. Heeft u last van de kou? Spring uzelf dan lekker warm in de skihut. En trakteer u zelf op een lekker kop warme chocolade melk. 

Het grote Springkussen Winterse Skihut huren bij Vcompany

Organiseert u een winters evenement of beurs dan is er geen geschikter kussen dan het springkussen skihut. Dit kussen is eenvoudig zelf op te zetten maar mocht u hier niet uitkomen dan kunt u dit door ons laten verzorgen. 

Heeft u al gedacht aan het huren van een snowboard simulator of sneeuwpop worstelen als extra aanvulling van uw winterse evenement? 

Het winterse springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. Wij leveren het kussen met alle benodigdheden zoals de blower, haringen voor de zekering en een verlengsnoer. 

U kunt uw springkussen door ons professionele personeel ook laten bezorgen. Wilt u het kussen zelf ophalen bij onze vestiging in Werkhoven. 

Kunt u op onze website niet het antwoord vinden op uw vraag? Neem dan contact met ons op. Ons deskundig personeel staat u graag te woord. 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Is het veilig om op een springkussen skihut middel te springen?

Ja, het is over het algemeen veilig om op een springkussen skihut middel te springen, mits het op de juiste manier wordt gebruikt en onder toezicht staat van volwassenen. Het is echter belangrijk dat de springers zich aan de regels houden, zoals het verbieden van schoenen, het beperken van ruw gedrag en ervoor zorgen dat het aantal springers binnen de aanbevolen capaciteit blijft.

Zijn er leeftijdsbeperkingen voor het gebruik van een springkussen skihut middel?

Springkussen skihut middelen zijn meestal geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud. Het ontwerp en de grootte zijn afgestemd op deze leeftijdsgroep. Het is belangrijk dat jongere kinderen te allen tijde onder toezicht staan van een volwassene om ervoor te zorgen dat ze veilig kunnen spelen en geen gevaarlijke situaties veroorzaken.

Moet ik mijn schoenen uitdoen voordat ik op het springkussen skihut middel spring?

Ja, het is belangrijk om je schoenen uit te doen voordat je op het springkussen skihut middel springt. Dit helpt om de springkussenoppervlakken schoon te houden en vermindert het risico op letsel bij andere springers. Het is ook raadzaam om eventuele scherpe voorwerpen, zoals sleutels of sieraden, uit je zakken te halen voordat je op het springkussen gaat.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
80 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Skihut middel
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt