Stormbaan Leger

Stormbaan Leger
>
  • Stormbaan Leger
<

300,00

1 dag 

Incl. BTW

Let op! Deze stormbaan is in bestelling, zodra wij weten wanneer hij beschikbaar is melden we dat hier. Helaas hebben we daar nu nog geen beeld van.

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket L.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

De Stormbaan leger huren 

Is uw grote droom ook om bij het leger of de koninklijke landmacht te gaan? Maar durft u doe grote stap toch niet aan? Begin eens bij het huren van onze Stormbaan Leger. En ga op missie in uw eigen achtertuin of bij uw sportclub. Met zijn stoere leger print is dit een te gekke stormbaan om al uw energie op kwijt te kunnen. Raas de stormbaan over en time wie er het snelste overheen gaat. Deze stormbaan is de ideale stormbaan voor het huren tijdens uw zeskamp of ander evenement. Durf jij het aan? 

Maar wat dacht u ervan om uw zeskamp helemaal compleet te maken door één van onze zeskamppakketten te huren. We kunnen u helpen door een geheel zeskamppakket op maat samen te stellen. Via onze website zeskampen.nl biedne we verschillende zeskamppakketten aan. Zoals het Budget Zeskamp, basis zeskamp, voetbal zeskamp, sport zeskmap of super zeskamp. Het Basis Zeskamp pakket bestaat bijvoorbeeld uit een stormbaan van 17 meter, skilopen, vliegend tapijt, reuze skippyslang en funslang. Kortom Vcompany heeft genoeg leuke aanbieden om uw dag compleet te maken. Gegarandeerd succes op uw teambuilding dag, sportkamp of schoolfeest.  

Stormbaan leger 

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. U kunt dan ook eenvoudig het kussen zelf opzetten. Wilt u toch liever hulp bij of volledige op- en afbouw? Geen probleem! Vcompany helpt u graag. Plaats het door u gekozen springkussen in de winkelwagen op de website en kies hier voor verschillende opties. U kunt zelfs voor totale ontzorging kiezen voor begeleiding bij het springkussen. Zo kan u ultiem genieten van uw eigen feest of evenement zonder op te hoeven letten op het springkussen. 

Voor verdere vragen, neem gerust contact met ons op! Wij zijn te bereiken via Whatsapp, mail of per telefoon. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
3
Lengte
1750 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
110 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2

Producten in pakket

3x
- Blower 1100 Watt
12x
- haringen
3x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- Stormbaan Leger deel 1