Super hindernisbaan

Super hindernisbaan
>
  • Super hindernisbaan
  • Super hindernisbaan voorkant
  • Super hindernisbaan zijkant
<

400,00

1 dag 

Incl. BTW

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Let op uw ondergrond

U dient deze stormbaan op een zachte(gras) ondergrond te plaatsen. Dus niet op hout, stenen of beton. Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is? Neem dan contact op met onze medewerkers om de beste optie te overleggen.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

 

 

Omschrijving

Super Hindernisbaan huren op uw feest of evenement

Een 28 meter lange survivalbaan voor op uw feest of evenement. Of wat dacht u van het huren van deze stormbaan tijdens uw zeskamp! Wie lukt het om als eerst door alle hindernissen heen te komen? Strijd met deze Stormbaan Super Hindernisbaan tegen iemand anders. Waan je een weg door de obstakels en bestorm de helling. met zijn lengte van 28 meter is deze stormbaan net wat uitdagender en beschikt hij over net wat meer verschillende obstakels.  

Super Hindernisbaan huren bij Vcompany

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours. Houdt u er rekening mee dat op deze stormbaan 4 blowers bevestigd moeten worden. Wij leveren tevens de haringen en de benodigde haspels hiervoor mee.  

Kruip jij als eerste door de tunnel heen, buk genoeg om te boog niet te raken, trotseer de obstakels en ren je rot. Ben jij de kajer die de race wint? 

Doordat de stormbaan redelijk zwaar is dient deze met 3 paar extra handen op te worden gezet. Heeft u geen zin om hier naar om te moeten kijken? Kies er dan voor om deze door Vcompany op te laten zetten.  

Voel je als een superman en vlieg van de ene kant van de stormbaan naar het einde van de baan. Zorg er voor dat je de eerste bent die aan de overkant is en win hierdoor de run. 

Word er op jou school ook een jaarlijks zeskamp georganiseerd? Hoe gaaf is het dan om hier een stormbaan van 28 meter neer te zetten? Je zeskamp is uit te bereiden van een budget kamp naar een voetbalkamp of pak helemaal uit met ons Super Zeskamp

 

 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
4
Lengte
2800 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
340 cm
Opzettijd
45 Minuten
Afbouwtijd
45 Minuten
Aantal personen op/afbouw
3
Aantal Pallets
3

Producten in pakket

4x
- Blower 1100 Watt
16x
- haringen
3x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- stormbaan hindernisbaan deel 1
1x
- stormbaan hindernisbaan deel 2
1x
- stormbaan hindernisbaan deel 3