Stormbaan Survivalrun

1 dag  300,00
Incl. BTW

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Let op uw ondergrond

U dient deze stormbaan op een zachte(gras) ondergrond te plaatsen. Dus niet op hout, stenen of beton. Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is? Neem dan contact op met onze medewerkers om de beste optie te overleggen.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

 

 

Omschrijving

Stormbaan Survivalrun huren op uw feest of evenement

Als je op zoek bent naar een uitdagende en vermakelijke activiteit voor je volgende evenement, kan het huren van een Stormbaan Survivalrunbij Vcompany een geweldige optie zijn.

Vcompany is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse soorten stormbanen en hindernisbanen, waaronder ook deze blauwe variant met obstakels. De hindernisbaan is geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen en niveaus van vaardigheid, zodat iedereen kan deelnemen en plezier kan hebben.

Het huren van een hindernisbaan bij Vcompany is een geweldige manier om teambuilding, gezonde concurrentie en actief plezier te stimuleren. Deelnemers kunnen samenwerken om de obstakels te overwinnen en hun eigen grenzen te verleggen. Het kan ook een leuke manier zijn om aan lichaamsbeweging te doen en tegelijkertijd een feestelijke sfeer te creëren.

Als je geïnteresseerd bent in het huren van een stormbaan of hindernisbaan bij Vcompany, kun je contact opnemen met ons professionele en vriendelijke team om de beschikbare opties te bespreken. Met ons uitgebreide aanbod van stormbanen en hindernisbanen is er voor elk evenement wel een geschikte optie te vinden.

INDIEN U BEGELEIDING BOEKT BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN RADEN WIJ TEN STERKSTE AAN OM HIER IN TOTAAL 2 PERSONEN BIJ TE HUREN. DE KOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 45,- PER PERSOON PER UUR. VOOR DE VEILIGHEID EN TOESTROOM VAN MENSEN RICHTING HET KUSSEN IS ONZE ERVARING DAT U HET BESTE KUNT WERKEN MET DRANGHEKKEN. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Aantal Pallets
8

Producten in pakket

1x
- Stormbaan survivalrun deel 1
1x
- stormbaan survivalrun deel 2
2x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren