Stormbaan Survival

Stormbaan Survivalbaan zijkant veraf
>
  • Stormbaan Survivalbaan zijkant veraf
  • Stormbaan Survivalbaan linkerkant
  • Stormbaan Survivalbaan rechterkant
<

250,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Stormbaan Survivalbaan huren op uw feest of evenement

Zoekt u nog een stormbaan voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Vcompany Attractieverhuur aan het goede adres. Onze Stormbaan survivalbaan heeft een lengte van 15 meter een breedte van 4 meter en een hoogte van 5 meter. Dankzij zijn afmeting is dit een mooie toevoeging aan uw zeskamp, feest of evenement. Hoe leuk is het om een parcour te maken en het tegen elkaar op te nemen? Wie zal er het snelste aan de overkant zijn. Op de stormbaan survivalbaan zitten verschillende hindernissen. U begint met het beklimmen van de stormbaan. Vervolgens glijdt u de helling naar beneden. Sla de pilaren aan de kant en wurm u tussen de dwarsbalken heen. Om u vervolgens weerlangs de pilaren te vechten. 

Survivalbaan huren bij Vcompany

Een 15 meter lange survivalbaan voor op uw feest of evenement. Wie lukt het om als eerst door alle hindernissen heen te komen? Strijd met deze survivalbaan tegen een vriend of collega. Daarnaast is deze survivalbaan eenvoudig om te transporteren.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

Naast de Stormbaan Survivalbaan hebben we veel andere opties om u zeskamp, feest of evenement compleet te maken. Kijk bijvoorbeeld onder Sport en spel voor leuke ideeën. Mocht u er alsnog niet uitkomen dan kunt u altijd bij Vcompany terecht voor tips of adviezen. Wij staan u graag ter zijde om uw evenement, feest of zeskamp tot een fantastisch einde te brengen. 

Vcompany levert door heel Nederland en in België zijn we ook vaak te vinden. Doordat Vcompany zijn hoofdkantoor in het midden van het land heeft staan, in Werkhoven, zijn wij zeer flexibel in onze levering. Vcompany staat dan ook bekend om zijn snelle schakelen. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1500 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
250 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Haspel 25m
2x
- Blower 1100 Watt
1x
- Super survival deel 3
1x
- Super survival deel 1
12x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- klittenband strips (blauw)