Stormbaan Survival

250,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XXL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Stormbaan Survivalbaan huren op uw feest of evenement

Zoekt u nog een stormbaan voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Vcompany Attractieverhuur aan het goede adres. Onze Stormbaan survivalbaan heeft een lengte van 15 meter een breedte van 4 meter en een hoogte van 5 meter. Dankzij zijn afmeting is dit een mooie toevoeging aan uw zeskamp, feest of evenement. Hoe leuk is het om een parcour te maken en het tegen elkaar op te nemen? Wie zal er het snelste aan de overkant zijn. Op de stormbaan survivalbaan zitten verschillende hindernissen. U begint met het beklimmen van de stormbaan. Vervolgens glijdt u de helling naar beneden. Sla de pilaren aan de kant en wurm u tussen de dwarsbalken heen. Om u vervolgens weerlangs de pilaren te vechten. 

Survivalbaan huren bij Vcompany

Een 15 meter lange survivalbaan voor op uw feest of evenement. Wie lukt het om als eerst door alle hindernissen heen te komen? Strijd met deze survivalbaan tegen een vriend of collega. Daarnaast is deze survivalbaan eenvoudig om te transporteren.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

Naast de Stormbaan Survivalbaan hebben we veel andere opties om u zeskamp, feest of evenement compleet te maken. Kijk bijvoorbeeld onder Sport en spel voor leuke ideeën. Mocht u er alsnog niet uitkomen dan kunt u altijd bij Vcompany terecht voor tips of adviezen. Wij staan u graag ter zijde om uw evenement, feest of zeskamp tot een fantastisch einde te brengen. 

Vcompany levert door heel Nederland en in België zijn we ook vaak te vinden. Doordat Vcompany zijn hoofdkantoor in het midden van het land heeft staan, in Werkhoven, zijn wij zeer flexibel in onze levering. Vcompany staat dan ook bekend om zijn snelle schakelen. 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kunnen we de Stormbaan Super Survival ook gebruiken voor een buurtfeest?

Ja, de Stormbaan Super Survival is perfect voor buurtfeesten en lokale evenementen. De kinderen zullen er veel plezier van hebben!

Bieden jullie ook professionele begeleiding en instructies voor deelnemers op de Stormbaan Super Survival?

Ja, ons personeel kan begeleiding en instructies bieden aan deelnemers om ervoor te zorgen dat ze het maximale plezier eruit halen.

Is het mogelijk om de stormbaan Super Survival zelf op te komen halen?

Dat is mogelijk, let er wel op dat de stormbaan 1,4M x 1M x 1M is! Het is ook mogelijk om het door ons te laten bezorgen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1500 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
250 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2

Producten in pakket

2x
- Blower 1100 Watt
1x
- Super survival deel 3
1x
- Super survival deel 1
12x
- haringen
2x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- klittenband strips (blauw)