088 - 3985000
v.a.
203

Survivalbaan huren op uw feest of evenement

Zoekt u nog een survivalbaan voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Vcompany Attractieverhuur aan het goede adres. Deze survivalbaan heeft een lengte van 16,5 meter. Dankzij zijn afmeting is dit een mooie toevoeging aan uw feest of evenement. Wie klautert zo snel mogelijk over de hindernissen heen?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€202,50
Dagprijs €225,00
2 dagen:€ 337.50
3 dagen:€ 450.00
4 dagen:€ 562.50
5 dagen:€ 675.00
6 dagen:€ 787.50
7 dagen:€ 900.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Survivalbaan huren bij Vcompany

Een 16,5 meter lange survivalbaan voor op uw feest of evenement. Wie lukt het om als eerst door alle hindernissen heen te komen? Strijd met deze survivalbaan tegen iemand anders. Daarnaast is deze survivalbaan eenvoudig om te transporteren.

Onze survivalbaan combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het Springkussen Kasteel XXL , Ballenbad Iglo, de Bungeetrampoline, de Tobbedansbaan en/of het Rodeopaard.

Onze survivalbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 15 x 3.8 x 4
Transport L x B x H 1.6 x 1.2 x 0.7
Stroom: Nodig
Gewicht: 305KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • 15 meter
  • Survivalbaan
  • Spektakel
  • Actie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een survivalbaan huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Sommige spellen attracties zijn ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk onze zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Onze survivalbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant). De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van onze attracties zijn per attractie verschillend en staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.