Sport en spel competitie

Bij Vcompany geloven we dat de beste evenementen worden gevormd door een mix van strijd en plezier. We verhuren dan ook sport en spel springkussens waarbij er altijd strijd is. Met een gezonde dosis aan concurrentie is het een geweldige dag om een sport en speldag te organiseren. We hebben van allerlei verschillende kleuren en maten waardoor er altijd wel iets tussen zit.

Samenwerken

Bij veel van de springkussens is het de bedoeling dat je moet samenwerken, kijk bijvoorbeeld naar het levend tafelvoetbal springkussen. Hier is de bedoeling dat je als team zoveel mogelijk doelpunten probeert te scoren terwijl het wordt je moeilijk gemaakt! Je zit namelijk vast aan een tuigje, hierdoor is de bewegingsvrijheid beperkt en komt het aan op samenwerking. Een geweldig springkussen voor een teambuildingsdag. 

 

Competitief

Als je meer competitie en strijd wil aangaan dan is gladiatorenspel een echte aanrader. Het is namelijk de bedoeling dat je je tegenstander van de pilaar af probeert te boxen. Dit doe je door middel van een opblaasbare buis. Een perfect spel voor zowel jong als oud.

 

Veiligheid

Doordat er strijd wordt geleverd vinden wij het erg belangrijk dat dit in alle veiligheid gebeurt, hierdoor checken we het springkussen nadat deze is teruggekomen en laten we het regelmatig keuren. Hierbij zitten ook de vereiste certificaten Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart een sport en spel springkussen kan huren bij Vcompany.

 

Vcompany Verhuur 

Bij Vcompany Verhuur verhuren we een uitgebreid assortiment aan attracties, rodeostieren en springkussens. We doen dit al ruim 15 jaar met erg veel plezier, het is dan ook ons doel om er een onvergetelijke dag van te maken. Na 15 jaar hebben we een groot assortiment opgebouwd wat ervoor zorgt dat er voor iedereen wat is. Met ons unieke team is geen klus te gek!