Stormbaan Survival klein

1 dag  200,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XXL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

Stormbaan survival klein huren op uw feest of evenement

Een 11 meter lange stormbaan voor op uw feest of evenement. Ideaal als u een stormbaan op uw feest, evenement of festival wilt plaatsen maar over een beperkte ruimte beschikt. De stormbaan is 11 meter lang, 4 meter breed en 5 meter hoog. 

Wie lukt het om als eerst door alle hindernissen heen te komen? Strijd met deze stormbaan tegen iemand anders.

Stormbaan survival klein huren bij Vcompany

Wie lukt het om als eerst door alle hindernissen heen te komen? Strijd met deze survivalbaan klein tegen iemand anders. Daarnaast is deze survivalbaan klein eenvoudig om te transporteren.

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours. 

Vcompany begeleiding

Vcompany bestaat uit een team van ervaren en vakkundige medewerkers. u kunt uw Stormbaan Suvrvival klein op verschillende manieren bij ons huren. U kunt er voor kiezen om deze bij één van onze afhaalvestigingen op te halen. U krijgt dan 10% extra korting op uw stormbaan of kussen. Wij kunnen het kussen bij u bezorgen en weer ophalen. U kunt er ook voor kiezen om het kussen door ons op te laten bouwen en af te laten bouwen. Of u kunt er voor kiezen de regie volledig uit handen te geven door uw stormbaan te boeken inclusief begeleiding. Wij bouwen het kussen dan voor u op, begeleiden deze en bouwen deze dan ook weer voor u af. Deze keuze is ideaal wanneer u tijdens uw feest of evenement geen tijd heeft om dit zelf te verzorgen. Let u er wel op dat u de begeleiding per attractie boekt. U geeft bij uw boeking aan voor welke attractie u de begeleiding wenst. De begeleiding is dan ook enkel en alleen voor deze attractie verantwoordelijk voor de verzorging. 

INDIEN U BEGELEIDING BOEKT BIJ HET HUREN VAN EEN STORMBAAN RADEN WIJ TEN STERKSTE AAN OM HIER IN TOTAAL 2 PERSONEN BIJ TE HUREN. DE KOSTEN HIERVOOR BEDRAGEN € 45,- PER PERSOON PER UUR. VOOR DE VEILIGHEID EN TOESTROOM VAN MENSEN RICHTING HET KUSSEN IS ONZE ERVARING DAT U HET BESTE KUNT WERKEN MET DRANGHEKKEN. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
1100 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
110 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
110 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Survivaltje
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren