Stormbaan Super Survival

350,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Let op uw ondergrond

U dient deze stormbaan op een zachte(gras) ondergrond te plaatsen. Dus niet op hout, stenen of beton. Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is? Neem dan contact op met onze medewerkers om de beste optie te overleggen.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

 

Omschrijving

Super survivalbaan

Deze super survivalbaan is een van onze meest populaire stormbanen. Met dit monster bewijzen dagelijks echte strijders wat ze waard zijn. Heb je een collega met een grote mond? Daag hem dan uit en laat hem een poepie ruiken! Heb je vrienden die altijd roepen hoe sportief ze zijn en niet snel moe worden? Laat ze tegen elkaar rennen en geniet bij de finish van het gebroken resultaat.

Deze super survivalbaan is goed te combineren met onze spectaculaire stormbaan survivalbaan voor een extra klim en 

Het parcour

De stormbaan begint met een tunnel, ga het donker in en kruip zo snel mogelijk door de tunnel. Voor je het weet sta je met je gezicht tussen de opblaas pilaren en ontwijk je ze handig terwijl je tegenstander er vol tegenaan loopt. Na de pilaren verschijnen er bogen, ga je er onderdoor of overheen. Maak een tactische beslissing want elke seconde twijfel kan ervoor zorgen dat je verliest. Test vervolgens als laatste nogmaals je ontwijk talent met nog meer pilaren. Misschien dat je per ongeluk nog een pilaar voor je tegenstander duwt en grijp de overwinning!

 

Het eeuwige record

Deze super survivalbaan staat bekend om het onoverwinnelijke record. In 2008 heeft Jasper van Wilgen op deze stormbaan een record neergezet van 12,2 seconden. Sindsdien is het record van deze brandweerman nooit meer verbroken. Uit het hele land proberen maandelijks verschillende mensen dit record te verbreken maar tot nu toe is het niet gelukt om het record van Jasper te verbreken.

Thuisbezorgd en opgebouwd

De stormbanen van Vcompany worden bij jou thuisbezorgd. Ons personeel zorgt er voor dat de stormbaan goed wordt schoongemaakt en bij u op de gewenste plek wordt afgeleverd. Heeft u hiervoor specifieke wensen. Laat dit dan weten in de opmerkingen.

Het is ook mogelijk om de stormbaan door ons personeel te laten op en afbouwen. Hierdoor heeft u de volledige focus op het evenement. Wij ondersteunen u graag waar het kan!

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Voor welke leeftijdsgroep is de Stormbaan Super Survival geschikt?

De Stormbaan Super Survival is ideaal voor avonturiers vanaf ongeveer 5 jaar en ouder. Jongere deelnemers zijn ook welkom onder begeleiding van een ouderen.

Kunnen volwassenen ook deelnemen aan het parcours van de Stormbaan Super Survival?

Absoluut! De Stormbaan Super Survival is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van uitdagingen houden. Daag jezelf en je vrienden uit op het parcours!

Bieden jullie ook begeleiders aan om te helpen bij het gebruik van de Stormbaan Super Survival?

Ja, dat bieden we. Onze medewerkers kunnen op aanvraag helpen om te begeleiden. Hiernaast kunnen ze de stormbaan Super Survival ook op en afbouwen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
3
Lengte
2000 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
600 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
370 Kg
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
3

Producten in pakket

3x
- Blower 1100 Watt
1x
- Super survival deel 3
1x
- Super survival deel 2
1x
- Super survival deel 1
16x
- haringen
3x
- Verlengsnoer 10 meter
2x
- klittenband strips (blauw)