Stormbaan Super Survival

Stormbaan Super Survival linkerkant veraf
>
  • Stormbaan Super Survival linkerkant veraf
  • Stormbaan Super Survival linkerkant dichtbij
<

275,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Super survivalbaan

Deze super survivalbaan is een van onze meest populaire stormbanen. Met dit monster bewijzen dagelijks echte strijders wat ze waard zijn. Heb je een collega met een grote mond? Daag hem dan uit en laat hem een poepie ruiken! Heb je vrienden die altijd roepen hoe sportief ze zijn en niet snel moe worden? Laat ze tegen elkaar rennen en geniet bij de finish van het gebroken resultaat.

Deze super survivalbaan is goed te combineren met onze spectaculaire stormbaan survivalbaan voor een extra klim en 

Het parcour

De stormbaan begint met een tunnel, ga het donker in en kruip zo snel mogelijk door de tunnel. Voor je het weet sta je met je gezicht tussen de opblaas pilaren en ontwijk je ze handig terwijl je tegenstander er vol tegenaan loopt. Na de pilaren verschijnen er bogen, ga je er onderdoor of overheen. Maak een tactische beslissing want elke seconde twijfel kan ervoor zorgen dat je verliest. Test vervolgens als laatste nogmaals je ontwijk talent met nog meer pilaren. Misschien dat je per ongeluk nog een pilaar voor je tegenstander duwt en grijp de overwinning!

 

Het eeuwige record

Deze super survivalbaan staat bekend om het onoverwinnelijke record. In 2008 heeft Jasper van Wilgen op deze stormbaan een record neergezet van 12,2 seconden. Sindsdien is het record van deze brandweerman nooit meer verbroken. Uit het hele land proberen maandelijks verschillende mensen dit record te verbreken maar tot nu toe is het niet gelukt om het record van Jasper te verbreken.

Thuisbezorgd en opgebouwd

De stormbanen van Vcompany worden bij jou thuisbezorgd. Ons personeel zorgt er voor dat de stormbaan goed wordt schoongemaakt en bij u op de gewenste plek wordt afgeleverd. Heeft u hiervoor specifieke wensen. Laat dit dan weten in de opmerkingen.

Het is ook mogelijk om de stormbaan door ons personeel te laten op en afbouwen. Hierdoor heeft u de volledige focus op het evenement. Wij ondersteunen u graag waar het kan!

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
3
Lengte
2000 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
600 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
370 Kg
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
3

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

2x
- Haspel 25m
3x
- Blower 1100 Watt
1x
- Super survival deel 3
1x
- Super survival deel 2
1x
- Super survival deel 1
16x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter
2x
- klittenband strips (blauw)