Springkussen Eland groot

€ 110,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Het grote Springkussen Eland huren 

Dit jaar geen mogelijkheid om op wintersport te gaan maar toch het winterse gevoel krijgen? Huur dan het springkussen Eland. En waan je in Oostenrijk of Frankrijk. Hiermee heeft u een mooi groot kussen in huis tijdens uw winterse feest, braderie, markt of evenement. Dit kussen heeft een afmeting van 5 x 6 meter. Het kussen heeft plaats voor ongeveer 8 kinderen. 

Het springkussen beschikt over een dak en hierdoor dus tegen weer en wind bestand.  

Winter feest

Bent u van plan een winters feest te geven? Dan mag dit kussen natuurlijk niet ontbreken. Heeft u als aanvulling op het springkussen ook gedacht aan andere winterse attracties? We kunnen u het volgende extra aanbieden op dit gebied: stormbaan Noordpool, Springkussen Skihut Middel, Rodeo eland en onze snowboard simulator

Het grote Springkussen Eland huren bij Vcompany

Het grote springkussen Eland is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. U kunt uw springkussen ook door Vcompany op laten zetten en af laten bouwen. U heeft hier dan geen omkijken naar. 

Wist u dat als u het kussen niet door ons laat bezorgen maar deze bij onze vestiging in Werkhoven af kunt komen halen? U bespaard dan op de transportkosten. 

Waarom Vcompany

Vcompany heeft deskundig personeel in dienst. Deze staan u graag te woord aan de telefoon of via de mail. Door onze jarenlange ervaring en breede assortiment kunnen wij u een gepast kussen in bijna elk thema aanbieden of een feest of evenement op maat. Bij Vcompany staat veiligheid hoog in het vaandel. Al onze kussen worden gecontroleerd bij terugkomst, opgezet en schoongemaakt. Tevens zijn we voor alle kussens in het bezit van een geldig certificaat

 

 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Hoe kan ik een officieel sponsorverzoek indienen voor het springkussen eland?

Voor een officiële aanvraag zie je de voorwaarden onder het kopje "omschrijving". Zodra je denkt dat je hieraan voldoet kan je een mailtje sturen met de daarbij behorende gegevens van je site. Als je dit gedaan hebt kijken wij bij Vcompany Verhuur naar de aanvraag en krijg je z.s.m. antwoord.

Kan ik het springkussen ook zelf ophalen?

Indien je het springkussen als sponsorkussen gebruikt, dien je het zelf op te halen. Als het echter geen sponsorkussen betreft, heb je de keuze om het te laten bezorgen of zelf op te halen. Kijk voor de transportgegevens in de producteigenschappen om ervoor te zorgen dat je niet met een te kleine auto komt.

Zijn de springkussen gecertificeerd?

Al onze springkussens zijn gecontroleerd en gecertificeerd, hierdoor is het 100% veilig als je de veilheidsvoorschriften volgt. Het certificaat die past bij het springkussen ontvang je bij elke geplaatste order.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
90 cm
Transport Hoogte
70 cm
Gewicht
100 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Eland
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt