Winterthema

Een Magische Toevoeging aan Uw Winterevenement

Bent u van plan een betoverend winterthema-feest te organiseren? Van een opblaasbare kerstman tot een kerstspringkussen, wij hebben het! Voeg een vleugje magie toe aan uw koude wintermaanden met onze opblaasbare attracties. Van een imposante stormbaan met winterse obstakels tot een gezellig kerstspringkussen. Vcompany biedt een uitgebreid assortiment aan spellen en attracties, allemaal doordrenkt met het charmante karakter van een winterthema.

 

Kerstspringkussen: Winterse Skichalet

Ervaar de charme van de Alpen zonder de pistes op te hoeven. Het springkussen skihut middel brengt de sfeer van Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland of Italië naar uw feest, festival of evenement. Met een dak voor bescherming tegen de winterse elementen kunt u dit kerstspringkussen het hele seizoen door huren, het ideale springkussen dus! Voel de warmte van de skihut en trakteer uzelf op een heerlijke kop warme chocolademelk. En met een afmeting van 4 bij 4 meter is het ook zeker geen klein kussen!

Op zoek naar meer uitdaging dan een kerstspringkussen? Leef je uit op de Zuidpool of de Noordpool, waar pinguïns overvloedig aanwezig zijn op deze stormbaan winter van 17 meter! Ga de uitdaging aan om zo snel mogelijk naar de top te klimmen en aan de andere kant naar beneden te glijden. Perfect voor een winterthema-evenement! Waan uzelf in winterse sferen en maak van uw winterfair een ideale combinatie met een kerstspringkussen, extra kraampjes, warme chocolademelk en glühwein.

Het magische aan kerst

Voeg een extra dosis magie toe aan uw winterthema-feest met ons kerstspringkussen. Het brengt niet alleen de feestelijke sfeer maar zorgt ook voor betoverende winterse taferelen op uw evenement. Of het nu een bedrijfsfeest, winterfestival of themafeest winter is, ons kerstspringkussen zorgt voor gegarandeerd plezier en opwinding. Toch op zoek naar een ander soort thema? Kijk hier eens: Thema's inspiratie

Snowboard Simulator: Alpendromen zonder Sneeuw

Voel de adrenaline van een echte snowboarder op de hoogste bergen van de Alpen met onze snowboard simulator. Een goede variatie op een kerstspringkussen! Geen sneeuw, hellingen of snowboardschoenen nodig! Blijf soepel en buig door de knieën terwijl u de bewegingen van een snowboarder simuleert. Wie blijft het langst staan en mag zich de kampioen noemen? Geen zorgen over blauwe billen, want bij een val landt u zacht op het valkussen.

Creëer een Winter Wonderland samen met Vcompany

Breng uw evenement naar nieuwe hoogten met onze unieke attracties. Van de gezellige skihut op het kerstspringkussen tot het avontuur op de stormbaan en de sensatie van de snowboard simulator, Vcompany brengt winterse magie naar elk feest.

Centraal gelegen in het land (Werkhoven) is het vaak ook makkelijk om het kussen bij ons af te komen halen! De decembermaanden zijn vaak al duur genoeg, en zo bespaart u de transportkosten. Maak uw evenement onvergetelijk en bied uw gasten een winterse ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Voel de betovering van het winterthema met onze attracties en beleef magische momenten in uw eigen winterwonderland.