Springkussen Skihut Groot

1 dag  110,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Het grote Springkussen Winterse Skihut huren 

Wilt u het gevoel hebben dat u zich op de Oostenrijkse pistes begeeft? Dit springkussen zorgt voor winterse sferen op uw feest of evenement. Het springkussen Winterse skichalet is voorzien van een dak. Tijdens de koude winterdagen warmen de kinderen zich op door zich warm te springen op dit fantastische kussen terwijl u een lekkere kop chocolademelk nuttigt. We verhuren dit kussen ook een maatje kleiner mocht u niet de juiste ruimte voor dit kussen hebben. 

Mocht u een feest geven in een winter therma. Denkt u dan ook eens aan het huren van de Winterse Stormbaan Noordpool, of de Rodeo Eland op uw feest. Hiermee heb je een echte eyecatcher te pakken!

Het grote Springkussen Winterse Skihut huren bij Vcompany

Het winterse springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. 

Als u het kussen wilt huren kunt u kiezen tussen de volgende opties;  U kunt er voor kiezen dat wij het kussen volledig voor u op- en afbouw. U wordt dan geheel door ons ontzien en kunt na het opbouwen lekker ongestoord gaan springen.  U kunt er ook begeleiding bij huren, dit is echter wel op aanvraag. 

Wist u dat wij naar onze springkussens ook vlondervloeren verhuren, hiervoor kunt u terecht bij onze dochteronderneming vlondervloeren.nl ? U kunt deze vanaf 135m2  bij ons huren. Hierbij kunt u er tevens voor kiezen om deze door ons te laten leggen of om dit zelf te doen. Ook kunt u deze bij ons afhalen. Wij zijn inmiddels al enkele jaren ervaren in het leggen van deze vloeren. Van kleine projecten in uw achtertuin tot hele grote festival met meer dan 30.000m2 vloer. We bezorgen deze tegen transportkosten door het hele land. 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kan ik het springkussen skihut groot zelf transporteren en opbouwen?

Ja, dat kan zeker! Er is ook een mogelijkheid om het door ons te laten bezorgen op te zetten en natuurlijk ook de afbouw.

Kan een springkussen skihut groot buiten worden gebruikt?

Ja, een springkussen skihut groot kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, afhankelijk van de beschikbare ruimte en het weer. Het springkussen kan op een vlakke ondergrond worden opgezet, vrij van scherpe voorwerpen of obstakels. Bij slechte weersomstandigheden, zoals sterke wind of hevige regen, kan het springkussen niet gebruikt om de veiligheid van de kinderen te waarborgen.

Kan ik met meer dan één persoon tegelijk op het springkussen skihut groot springen?

Het aantal personen dat tegelijkertijd op het springkussen skihut groot kan springen is 8. Het is belangrijk om de maximale capaciteit te respecteren en het aantal springers binnen de aanbevolen grenzen te houden. Teveel personen kan het risico op letsel verhogen en de stabiliteit van het kussen beïnvloeden.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Skihut groot
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt