Rodeo Eland

1 dag  325,00
Incl. BTW

Let op!

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. 

U kunt de rodeo eland niet zelf afhalen. Wij verhuren deze enkel op basis van transport

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Rodeo Eland huren 

Heeft u een winters thema en twijfelt u over welke attracties daarbij te huren? Kijk dan eens naar dit mooie dier! Waan je in een winterse wereld en spring op de rug van de Eland. Heeft u wel eens op de rug van een eland gezeten? Bij deze rodeo eland schud je net zo heen weer als op een echte eland. Kent u de klassieke rodeostier nog? Deze rodeo eland is een leuke variant. Neem plaats op de rug, en hou met slechts één hand het touw vast. Zet je schrap en ga vooral mee met de beweging. Bent u degene die deze rodeo eland aankan? Wie blijft het langst zitten op de rodeo eland en mag zich de kampioen noemen? Vroeg of laat valt iedereen van de rodeo eland af: de één na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol. Om een zachte landing te garanderen is een valkussen meegeleverd. Wees dus niet bang en ga de strijd aan. Wie durft het aan?

Toch een andere rodeo huren? Wij hebben verschillende soorten rodeo simulators in ons assortiment. Neem gerust een kijkje! Voor verschillende thema's hebben wij bijpassende artikelen. 

Rodeo eland huren bij Vcompany

Eenmaal één rit gemaakt, wil iedereen nog een keer! Deze rodeo eland is op ieder feest inzetbaar en een attractie die bij zowel jong als oud aanslaat. Daarnaast kan het snelheidsniveau aangepast worden aan de deelnemer. Door de verschillende menu’s kan de moeilijkheidsgraad aangepast worden. Wie durft het aan?

De rodeo eland is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies. Toch hulp bij op- en afbouw en eventueel ook begeleiding? Geen probleem! Wij helpen u graag. Als u uw gekozen attractie in de winkelwagen plaatst dan ziet u de verschillende opties. Zo heeft u ook gelijk een totaalplaatje van uw order. 

Vragen? Neem gerust contact met ons op. Ons gespecialiseerde personeel helpt u graag uit de brand!

 

Let op!

Wanneer u de rodeo eland bij ons huurt rekenen wij een borg van € 500,-. Deze dient voor de huurdatum aan ons te worden voldaan. Na controle bij terugkomst zal dit bedrag worden terug gestort indien er geen schade aan de rodeo eland is waargenomen. Wanneer er schade aan de rodeo eland wordt geconstateerd zal het bedrag van de reparatiekosten van de borg worden afgehaald. 

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. Daarnaast komt er ook nog een blower bij van 1100watt, deze zal het kussen rondom de rodeo hard houden.

Wij plaatsen de rodeostier liever niet in een gymzaal, dit om eventuele beschadigingen aan gymvloeren te voorkomen. Wilt u dit toch? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan de vloer. 

De rodeostier kan niet tegen water/regen. Wanneer er regen op komst is, wees dan voorbereid dat deze overdekt dient te worden.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
150 cm
Transport Hoogte
150 cm
Gewicht
300 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Producten in pakket

1x
- Rodeobok Eland/paard/kameel
1x
- Besturingskast Eland/paard/kameel rodeobok 3600 Watt
1x
- Kussen Rodeo Eland/paard/kameel
2x
- Haspel 25m
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren