088 - 3985000
v.a.
293

Rodeo eland huren op uw bedrijfsevenement of verjaardagsfeest

Heeft u wel eens op de rug van een eland gezeten? Bij deze rodeo eland schud je net zo heen weer als op een echte eland. Kent u de klassieke rodeostier nog? Deze rodeo eland is een leuke variant. Neem plaats op de rug, zet je Unox-muts op en hou met slechts één hand het touw vast. Zet je schrap en ga vooral mee met de beweging. Bent u degene die deze rodeo eland aankan? Wie blijft het langst zitten op de rodeo eland en mag zich de kampioen noemen? Vroeg of laat valt iedereen van de rodeo eland af: de één na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol. Om een zachte landing te garanderen is een valkussen meegeleverd.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€292,50
Dagprijs €325,00
2 dagen:€ 487.50
3 dagen:€ 568.75
4 dagen:€ 650.00
5 dagen:€ 731.25
6 dagen:€ 812.50
7 dagen:€ 893.75
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Rodeo eland huren bij Vcompany

Eenmaal één rit gemaakt, wil iedereen nog een keer! Deze rodeo eland is op ieder feest inzetbaar en een attractie die bij zowel jong en oud aanslaat. Ook kinderen vanaf 4 jaar kunnen al plaatsnemen op een rodeoattractie. Wel adviseren wij hiervoor onze rodeostier. Deze is namelijk voorzien van een kop met zacht schuimrubber. Daarnaast kan het snelheidsniveau aangepast worden aan de deelnemer. Door de verschillende menu’s kan de moeilijkheidsgraad aangepast worden.

Wel een rodeo attractie willen huren maar niet de rodeo eland? Wat dacht u van een rodeopaard, rodeostier, rodeovoetbal of een 18+ variant? Huur dan de surf– of snowboard simulator en/of de bedvariant.

De rodeo eland kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De rodeo eland is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies.

De rodeo eland wordt geleverd met een val kussen, blower en bedieningspaneel.

Kenmerken:

L x Bx H 5 x 5 x 3
Transport L x B x H 1.5 x 1.5 x 1.5
Stroom: Nodig
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Favoriete winter attractie
  • Geschikt voor jong en oud
  • Eenvoudig te bedienen
  • Eyecatcher

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de rodeo eland huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Country- of westernfeest? Bekijk het western thema. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De rodeo eland goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De rodeo eland is te vervoeren in een ruime bestelbus. De afmetingen voor het vervoer staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.