Thema's

Huur springkussens in verschillende thema's

Ook wanneer u een evenement geheel in thema wilt organiseren kunt u bij Vcompany terecht om bijpassende attracties te huren. Waan je als echte cowboy in het Western thema of kom in zomerse sferen met onze surfsimulator. Bekijk het de vele mogelijkheden en variaties voor een thema feest in onderstaand overzicht: 

Een springkussen huren is een geweldige manier om kinderen te vermaken tijdens feestjes, evenementen of andere bijeenkomsten. Het huren van een springkussen in verschillende thema's maakt het nog leuker en spannender voor kinderen. Er zijn tal van thema's beschikbaar die passen bij de smaak en voorkeuren van elk kind.

Een cowboy-thema springkussen is bijvoorbeeld perfect voor kinderen die van het wilde westen houden. Het heeft afbeeldingen een opblaasbare koe, paard of cactus als decoratie, waardoor kinderen zich in een echte westernomgeving wanen.

Een voetbal-thema springkussen is ideaal voor kinderen die van sport houden. Het heeft meestal een opblaasbare voetbal, doel en voetbalveld als decoratie, waardoor kinderen zich voelen alsof ze in een echt voetbalveld spelen.

Een prinsessen-thema springkussen is een droom die uitkomt voor meisjes die van prinsessen houden. Wij hebben bijvoorbeeld een opblaasbaar kasteel, en prinsessen decoraties waardoor kinderen zich voelen als echte prinsessen.

Een jungle-thema springkussen is perfect voor kinderen die van dieren houden. Het heeft meestal opblaasbare dieren zoals apen, leeuwen, tijgers en olifanten als decoratie waardoor kinderen zich in een jungle omgeving wanen.

Een boerderij-thema springkussen is geweldig voor kinderen die van dieren en het buitenleven houden. Waardoor kinderen zich in een boerderijomgeving wanen.

Een brandweer-thema springkussen is perfect voor kinderen die van avontuur houden. Het heeft meestal een opblaasbare brandweerauto, brandweerman en brandblusser als decoratie waardoor kinderen zich voelen alsof ze echte brandweerlieden zijn.

Kortom, er zijn tal van thema's beschikbaar voor het huren van een springkussen. Of het nu gaat om een cowboy-thema, voetbal-thema, prinsessen-thema, jungle-thema, boerderij-thema, brandweer-thema of winter-thema, een springkussen huren in verschillende thema's zal kinderen een onvergetelijke ervaring bieden en ze helpen hun verbeelding te stimuleren.

Springkussen boerderij
Springkussen brandweer
Jungle
Piraat
Voetbalspellen
Waterspellen
Western
Winter