Springkussen Saloon middel

1 dag  90,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Het Springkussen Saloon middel huren 

Een geweldig springkussen huren voor een echte cowboy en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes. Deze saloon trekt alle cowboys, goudzoekers, en mijnwerkers tijdens het feestje aan. Waan je hierdoor in het wilde westen tijdens uw cowboy feestje. Verkleed je als een echte cowboy, bontjager of houthakker in het juiste thema. De juiste eyecather tijdens uw cowboy feestje! Dit kussen heeft een afmeting van 5 x 4 met en is hierdoor één van onze middelgrote kussens. 

Vcompany heeft verschillende andere leuke opties in dit thema. Kijkt u ook eens naar het springkussen Western, deze is er in zowel een klein formaat als groot kussen. Naast de springkussens zijn er in het western thema ook nog stormbanen die we aanbieden. De stormbaan western is een erg leuke attractie van wel 17 meter lang. Met een klim- en glijgedeelte en enkele andere obstakels. 

Springkussen Saloon huren bij Vcompany

Het saloon springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. 

Waar moet ik op letten bij het huren van een springkussen?

Allereerst; denkt u aan het aantal kinderen dat op het feestje komen. Dit bepaald of u een klein, middel of groot kussen huurt.

Daarna; is de vraag of uw feestje een thema heeft. Vcompany heeft een ruim assortiment met verschillende leuke thema's. 

De ruimte; bekijk hoeveel ruimte u heeft voor het springkussen. Naast de afmeting van het kussen moet u er rekening mee houden dat u 1 meter vrije ruitme rond het kussen houdt voor de veiligheid.

Stroom; heeft u voldoende stroom of een stroompunt in de buurt. Wij leveren haspels en/of een verlengsnoer mee bij de huur van uw kussen.

Zekering; is er een mogelijkheid om uw springkussen te zekeren. Dit gebeurd d.m.v. haringen. Heeft u geen mogelijkheid om haringen in de grond te slaan dan kan het eventueel ook door middel van spanbanden aan een nabijgelegen hek of boom. 

 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat is inbegrepen bij het huren van het Springkussen Saloon Middel?

Bij het springkussen Saloon middel zit geleverd: een blower van 1100 Watt, een set haringen en een verlengsnoer van 10 meter.

Hoe lang duurt het om het springkussen Saloon middel op te zetten en af te bouwen?

De tijd die nodig is om het springkussen op te zetten is 20 minuten en kan door 2 mensen worden gedaan. De afbouwtijd die hiervoor staat is ook 20 minuten en kan ook door 2 mensen worden gedaan, wij bieden een service aan om dit beiden te doen.

Kan ik het Springkussen Saloon Middel zowel binnen als buiten gebruiken?

Ja, het Springkussen Saloon Middel is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het kan worden opgezet op een vlakke, stabiele ondergrond, zoals gras, beton of een gymzaalvloer. Zorg ervoor dat je beschikt over voldoende ruimte voor het springkussen en dat de locatie geschikt is voor het beoogde gebruik.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
550 cm
Breedte
410 cm
Hoogte
460 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Saloon Middel
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt