Springkussen Circus met Glijbaan

1 dag  125,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket L.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Het Springkussen Circus met Glijbaan huren 

Acrobaten, olifanten, leeuwen, vuurspuwers, clows je komt ze allemaal tegen in ons circus. Word zelf een echte acrobaat! Waan je in het echte circusleven. Dit springkussen heeft een glijbaan waarmee je zo het circus uitglijdt. 

Bovendien is dit springkussen overdekt, waardoor springen in alle weersomstandigheden mogelijk is. 

Om volledig in het circus thema te blijven, is ons multiplay springkussen clown een perfecte aanvulling! Dit springkussen brengt alle verschillende speelelementen samen. Meer speelplezier voor meer kinderen!

Springkussen Circus met Glijbaan huren bij Vcompany

Het springkussen Circus met Glijbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Beschikt u niet over de bevoegdheid het springkussen zelf op te zetten? Of heeft u daar impelweg geen zin in? Laat hem dan door een van onze deskundige collega's opzetten. U kunt kiezen voor de opties hulp bij op- en afbouw of volledige op- en afbouw. Om volledig ontzorgd te kunnen genieten van het evenement, kunt u ook voor de extra optie 'begeleiding' kiezen. In dit geval wordt het springkussen door een van onze collega's begeleidt, op deze manier weet u zeker dat iedereen veilig plezier kan maken in het springkussen. Deze opties komt u tegen als u de gewenste attracties in uw winkelmand toevoegt. 

Wij bezorgen de multiplay door heel Nederland. Tevens kunt u uw springkussen afhalen op onze verschillende afhaallocaties. Onze afhaallocaties bevinden zich in Werkhoven (Utrecht), Best (Noord-Brabant) en in Veenendaal (Utrecht). 

Mocht u nog vragen hebben over het huren van het springkussen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. Contact kunt u opnemen per mail of telefonisch. Wij zijn een meedenkend en flexibel bedrijf en zullen ons uiterste best doen om uw evenement tot een succes te brengen. 

 

LET OP: houdt rekening met de ruimte die nodig is voor de glijbaan. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
700 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
600 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
175 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Springkussen Circus met glijbaan
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren