Springkussen Prinses klein

1 dag  70,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Springkussen prinses klein huren

Wil je een prinsessen springkussen huren dat past bij echte prinsessen? Dan zit je bij Vcompany Verhuur aan het juiste adres! Maak voor de kleine kinderen een magisch prinsessen avontuur, door een prinsessen springkussen. Laat de kinderen mooie jurken aan doen en laat ze lijken op Elsa of Sneeuwwitje. Op dit springkussen mogen maar liefst 4 kinderen springen, ideaal voor een klein kinderfeestje.

Door de roze kleur is het een opvallende eyecatcher. We verhuren dit springkussen veel voor kinderfeestjes, evenementen en op straatfeestjes. Zijn er ook jongens bij die het niet stoer genoeg vinden? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om voor de jongens een extra springkussen te huren. Bijvoorbeeld het springkussen western klein.

 

Springkussen prinsessen

Het leuke aan dit kleine springkussen is dat het een dak heeft, hierdoor kan het tegen een spatje regen en kan het feest altijd doorgaan. Omdat het een klein springkussen is (4,1M × 3,6M x 3,2M) is deze eenvoudig op te zetten en daardoor ook makkelijk te vervoeren met een personenwagen. Het springkussen weegt namelijk maar 50 KG en is in een elkaar gevouwen pakket van 0,6M x 0,6M te vervoeren. Bij het springkussen prinses wordt ook een blower en verlengsnoer geleverd. Hierdoor adviseren we om de achterbank plat te leggen voor wat extra ruimte.

Waarom Vcompany

  • Flexibel, wilt u last minute een springkussen huren voor het feestje van je dochter? Vcompany Verhuur denkt met je mee en schakelt snel!

  • Meer dan 15 jaar ervaring. Vcompany Verhuur levert al meer dan 15 jaar springkussens voor kinderfeestjes in alle vormen en maten. Hierdoor kunnen wij altijd advies op maat geven. Dus ook van het kinderfeestje van je dochter maakt Vcompany Verhuur een groot succes.

  • Uitgebreid assortiment. Je kan kiezen uit veel verschillende springkussens. Komen er meer vriendinnetjes dan verwacht, kijk dan naar ons Springkussen kinderpaleis XL.

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kunnen we het springkussen Prinses Klein zelf op en afbouwen?

Ja dat is mogelijk, bij elke bestelling krijg je instructies mee hoe je een springkussen moet op en afbouwen. Dit is stap voor stap uitgelegd waardoor het heel makkelijk is. Mocht je het zelf niet kunnen bieden wij de service aan om het te laten doen door onze medewerkers.

Is het Springkussen Prinses Klein geschikt voor binnen- en buitengebruik?

Ja, het Springkussen Prinses Klein kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zolang er voldoende ruimte is en de ondergrond vlak en stevig is.

Is het Springkussen Prinses Klein eenvoudig te verplaatsen?

Ja, het Springkussen Prinses Klein is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Zorg ervoor dat er geen kinderen in de buurt zijn en vrij is van scherpe voorwerpen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
410 cm
Breedte
360 cm
Hoogte
320 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Prinses klein met dak
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren