Springkussen Prinses klein

70,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Klein springkussen Prinses huren

Een geweldig roze prinsessen springkussen huren voor een echte prinses en haar vrienden? Dat kan bij Vcompany! Dit springkussen maakt elk feest met een prinsessen thema helemaal af. Maar ook stoere jongens kunnen natuurlijk mee springen op dit kussen. Door de afmeting (4,2 bij 3,3) is dit kussen uitermate geschikt voor de kinderpartijtjes. Door de roze kleuren is dit een mooi opvallend springkussen waarbij menig meisjes en jongens hart sneller zal gaan kloppen. Het is natuurlijk ook nog mogelijk om voor de jongen een extra springkussen te huren, bijvoorbeeld het springkussen western klein.

Het springkussen prinses huren voor een evenement

Het springkussen prinses is ook erg leuk als toevoeging bij uw evenement of beurs. De felle kleuren van het springkussen zorgen er voor dat de meisjes en jongens hun ouders meeslepen naar uw beursstand. Tegelijkertijd is het natuurlijk een mooie ijsbreker om een goed gesprek te starten.

Om een écht prinsessenfeestje compleet te maken huurt u bij ons het Springkussen Prinses. De mooie kleuren geven de kinderen het echte prinsessengevoel! Het Springkussen Prinses is gemakkelijk te vervoeren in de kofferbak van de auto waardoor het een goede optie is om het springkussen bij ons af te halen. Het is wel aan te raden de achterbank naar beneden te klappen voor extra ruimte.

Het Springkussen Prinses is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Het springkussen is overdekt en uiterst bestand tegen regen. Het feest kan dus altijd doorgaan! Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. 

Waarom Vcompany

  • Flexibel, wilt u last minute een springkussen huren voor het feestje van uw dochter? Vcompany denkt met u mee en schakelt snel!
  • Meer dan 10 jaar ervaring. Vcompany levert al meer dan 10 jaar springkussens voor kinderfeestjes in alle vormen en maten. Dus ook van het kinderfeestje van uw dochter maakt Vcompany een groot succes.
  • Uitgebreid assortiment. U kunt kiezen uit veel verschillende springkussens. Komen er meer vriendinnetjes dan verwacht, kijk dan naar ons Springkussen kinderpaleis XL.

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kunnen we het springkussen Prinses Klein zelf op en afbouwen?

Ja dat is mogelijk, bij elke bestelling krijg je instructies mee hoe je een springkussen moet op en afbouwen. Dit is stap voor stap uitgelegd waardoor het heel makkelijk is. Mocht je het zelf niet kunnen bieden wij de service aan om het te laten doen door onze medewerkers.

Is het Springkussen Prinses Klein geschikt voor binnen- en buitengebruik?

Ja, het Springkussen Prinses Klein kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zolang er voldoende ruimte is en de ondergrond vlak en stevig is.

Is het Springkussen Prinses Klein eenvoudig te verplaatsen?

Ja, het Springkussen Prinses Klein is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Zorg ervoor dat er geen kinderen in de buurt zijn en vrij is van scherpe voorwerpen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
410 cm
Breedte
360 cm
Hoogte
320 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Prinses klein met dak
4x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter