Springkussen Clown met dak

1 dag  70,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Het kleine springkussen Clown huren 

Heeft u iets te vieren? Huur een stoer springkussen voor alle jongens en meisjes die fan zijn van alles wat met circus en clowns te maken heeft. Wees een acrobaat of goochel als een echte goochelaar. Maak zo uw feest compleet met de springkussens van Vcompany! Wilt u meer in hetzelfde thema? Kijk ook eens naar onze andere springkussens met een clown thema. Nog niet erover uit wat nog meer te doen? Kijk eens naar leuke knutsels om te maken, zo hebben de kinderen spring plezier en tijd om even rustig te zitten. Zo blijft het voor de ouders ook nog leuk. 

Hulp bij of volledige op- en afbouw?

Het clown springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wenst u toch hulp of volledige op- en afbouw? Geen probleem! Vcompany kan u helpen bij het op en afbouwen van het springkussen. Wij zorgen ervoor dat het springkussen op de gewenste locatie voor u klaar staat. Na afloop ruimen wij het springkussen weer volledig voor u op.

Het Clown springkussen huren bij Vcompany

Vcompany is al meer dan 10 jaar de springkussen specialist van Nederland. Met de springkussens van Vcompany zijn in de afgelopen jaren al honderden kinderfeestjes een succes geworden. Door onze ervaring kunnen wij ook garanderen dat we ook van uw kinderfeestje een succes gaan maken. Heeft u vragen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij adviseren u graag en geven antwoord op al uw vragen.

Vcompany verhuurt niet alleen springkussens. Naast springkussens zijn ook de stormbanen erg populair.

Contact

Maak uw wensen telefonisch of per mail kenbaar bij ons, wij helpen u graag! Er is veel mogelijk en we doen ons uiterste best om aan uw eisen te voldoen. Het is tenslotte uw feest!

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4

Producten in pakket

1x
- Clown met dak
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren