Springkussen Seaworld met dak

1 dag  € 70,00
Incl. BTW

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

Het Springkussen Seaworld klein huren bij Vcompany

Blub Blub Blub. Huur dit vrolijke springkussen bij Vcompany. Met zijn afmetingen van 4 x 3 x 3 meter is het een leuk compact springkussen. Omdat dit kussen klein is, is deze eenvoudig zelf te vervoeren. Speciaal voor de wat kleine kinderen is dit springkussen ideaal. Met zijn vrolijke beschilderingen en blauwe kleur is het een leuke blikvanger tijdens uw feest. Dit kussen past bijna altijd wel in uw tuin of op uw oprit. Doordat dit kussen is voorzien van een dakje kan er tijdens alle weertypen lekker worden doorgesprongen. 

Diep in de zee daar leven allerlei interressante wezens. Neem een duik op dit springkussen zonder nat te worden van de zee. Op dit kussen kom je oog in oog te staan met de onderwaterwereld. Waan je in een zee aquarium, laat je meeslepen en beleef dolle avonturen. Hoe leuk is dat!

Springkussen Seaworld klein huren bij Vcompany

Doordat dit kussen lekker klein en compact is kunt u deze eenvoudig zelf vervoeren. Het springkussen Sealife is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. U kunt het springkussen eenvoudig zelf opzetten binnen 10 minuten. We leveren het kussen inclusief de blower, haringen om het kussen te verankeren en een verlengsnoer. Mocht u het niet zien zitten om het springkussen zelf op te halen dan kunnen wij dit eenvoudig voor u verzorgen. Wij bezorgen door heel het land van Groningen tot Maastricht

Mocht u toch twijfelen tussen dit springkussen en een springkussen van bijvoorbeeld een ander voormaat? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan via Whatss app, u kunt mailen naar info@vcompany.nl, u kunt het contactformulier op de site invullen of ons gewoon direct spreken door te bellen naar 088-3985000. 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
330 cm
Breedte
320 cm
Hoogte
280 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
60 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Producten in pakket

1x
- Sealife klein met dak
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren