Springkussen Circus groot

1 dag  110,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Het Springkussen Circus huren 

Een geweldig stoer springkussen met mooie vrolijke kleuren. Dit springkussen is geheel op zijn plaats tijdens uw feestje met Circusthema. Het springkussen Circus is voorzien van een dak, dus ook met minder weer kan er naar hartelust worden gesprongen. Is het niet de droom van ieder kind om clown of circusdirecteur te zijn? Huur dan dit springkussen en verkleed je als jouw favoriete circusfiguur. En maak met dit springkussen je eigen circus. Wat dacht je ervan om rond te springen op dit kussen als acrobaat of lekker gek te doen als clown? 

Het Springkussen Circus huren bij Vcompany

Het springkussen Circus is een groot springkussen. De afmeting is 7 x 5 meter en 6 meter hoog. Om uw feestje met circus thema helemaal compleet te maken kunt u er ook aan denken om onze circus met glijbaan te huren. Dit kussen biedt net iets extra aan uw feestje met Circus thema door de extra elementen en het glijbaantje.

Het Springkussen Circus is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. 

Veiligheid staat bij Vcompany hoog in het vaandel. Al onze kussens zijn gecertificeerd. De springkussens worden geleverd inclusief blower, haringen en een verlengsnoer of haspel. Bij het gebruik van stroom dient u er op te letten dat er voldoende stroompunten aanwezig zijn. U kunt lengte overbruggen met een haspel, echter raden wij ivm stroomverlies om haspels en/of kabels zo min mogelijk te koppelen. Wanneer de afstand tussen de attractie en het dichtsbijzijnde stroompunt te ver weg is, dan kunt u denken aan het huren van een aggregaat. Wij raden u aan dit bijvoorbeeld via Boels in te huren. 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Is het Springkussen Circus Groot geschikt voor alle leeftijden?

Het Springkussen Circus Groot is geschikt voor kinderen van diverse leeftijden. Echter, jongere kinderen vereisen mogelijk extra toezicht en begeleiding tijdens het springen. Hierdoor kan jong en oud door elkaar heen springen.

Kan ik het Springkussen Circus Groot de hele dag gebruiken?

Ja, dat is zeker mogelijk. Je kan zelf de gewenste huurperiode invullen, dit kan dus zijn voor een dag of voor een hele week.

Moeten de kinderen hun schoenen uitdoen voordat ze op het Springkussen Circus Groot springen?

Ja, het is verplicht dat kinderen hun schoenen uitdoen voordat ze op het Springkussen Circus Groot springen. Dit helpt om het springkussen schoon en vrij van scherpe voorwerpen te houden, wat de veiligheid en duurzaamheid bevordert.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
700 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
600 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
175 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Circus Middel
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt