Springkussen Cowboy klein

1 dag  70,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Het grote springkussen Cowboy huren 

Een stoer springkussen voor alle jongens en meisjes die fan zijn van cowboys. Dit springkussen is een waar succes op een feestje voor uw zoon of dochter. Het kussen is voorzien van een dak, dus ook bij minder mooi weer kan er naar hartelust gesprongen worden. Verkleed jezelf als cowboy en berijdt uw paard door het wilde westen en bestorm het springkussen. Ben jij de cowboy die dit kussen kan temmen? Om uw cowboy thema feestje af te maken, verhuren wij ook verschillende rodeo stieren

 

Het Cowboy springkussen huren bij Vcompany

Het Cowboy springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Mocht u zelf niet in staat zijn het springkussen op te zetten, kies dan voor een van onze aanvullende opties. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen het springkussen volledig door ons op te laten zetten en te begeleiden. Dit is wel op aanvraag. Op deze manier kunt u onbezorgd van uw feest genieten. 

Waarom Vcompany

  • Flexibel, wilt u last minute een springkussen huren voor uw feestje. Vcompany denkt met u mee en schakelt snel!
  • Meer dan 10 jaar ervaring. Vcompany levert al meer dan 10 jaar springkussens voor kinderfeestjes in alle vormen en maten. Dus ook van het kinderfeestje van uw kinderen maakt Vcompany een groot succes.
  • Wij beschikken over meer dan 300 attracties en spellen, zo is er voor ieder wat wils. Mocht uw gewenste attractie niet beschikbaar zijn, dan willen onze medewerkers gerust met u meedenken over een passend alternatief. 
  • Wij leveren door heel Nederland. van Den Helder tot aan Maastricht. Wist u dat u onze artikelen ook af kunt halen in Werkhoven (Utrecht)? Vergeet in dat geval niet te controleren of het springkussen in uw auto past

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kan ik het Springkussen Cowboy Klein huren voor een verjaardagsfeestje?

Ja, het Springkussen Cowboy Klein is een geweldige aanvulling op elk verjaardagsfeestje met een cowboy-thema. De kinderen zullen dol zijn op het springen en spelen in deze avontuurlijke omgeving.

Is het Springkussen Cowboy Klein veilig voor gebruik buitenshuis?

Ja, het Springkussen Cowboy Klein is veilig voor gebruik buitenshuis, mits het op een vlakke en stabiele ondergrond wordt geplaatst. Zorg er ook voor dat het goed is verankerd om verschuiven te voorkomen.

Biedt het Springkussen Cowboy Klein ook schaduw voor de kinderen tijdens het spelen?

Ja, dit springkussen heeft een dak wat de kinderen zal beschermen tegen de zon.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4

Producten in pakket

1x
- Cowboy klein met dak
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt