088 - 3985000
v.a.
54

Het kleine springkussen Cowboy huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Western feest? Dit springkussen past goed in uw thema!

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€54,00
Dagprijs €60,00
2 dagen:€ 90.00
3 dagen:€ 120.00
4 dagen:€ 150.00
5 dagen:€ 180.00
6 dagen:€ 210.00
7 dagen:€ 240.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

 Het Kleine Cowboy springkussen huren bij Vcompany

Western evenement? Huur dan dit springkussen in combinatie met onze kinderspellen in het thema western, kinderrodeo, rodeostier en/of de hobbelpaardenrace.

Het springkussen kan gehuurd worden in 4 verschillende opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Het Cowboy springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

 

Kenmerken:

L x Bx H 3.2 x 3.2 x 5
Transport L x B x H 1.20 x 0.9 x 0.7
Stroom: Nodig
Gewicht: 100KG
Leeftijd: 10
Vervoer met bestelbus: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Stoer
  • Handzaam formaat
  • Goedkoop
  • Overdekt

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany huurt u een springkussen met prima prijs/ kwaliteitsverhouding. Alle prijzen zijn weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden indien u meerdere artikelen huurt. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continue bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het springkussen Cowboy is voorzien van een dak en is bij regen dan ook prima te gebruiken. Maar mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren. Naast attractieverhuurder is Vcompany ook tenten- en partyverhuurder. Kortom bij Vcompany bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Dit springkussen cowboy goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het springkussen cowboy is te vervoeren in vrijwel iedere personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wel een trekhaak maar niet genoeg laadruimte? Bij ons huurt u al een aanhanger voor 25 euro per dag.