088 - 3985000
v.a.
45

Het kleine springkussen Indoor Bouncer huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Het springkussen Indoor Bouncer heeft een klein formaat (3×3) en is hiermee een ideale keuze voor een kinderfeest, buurtfeest of evenement. Het springkussen is gemakkelijk te vervoeren in de kofferbak van de auto. Het is wel aan te raden om de achterbank naar beneden te klappen voor extra ruimte.

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€45,00
Dagprijs €50,00
2 dagen:€ 75.00
3 dagen:€ 100.00
4 dagen:€ 125.00
5 dagen:€ 150.00
6 dagen:€ 175.00
7 dagen:€ 200.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Springkussen Indoor Bouncer huren bij Vcompany

Op zoek naar een groter springkussen of een andere kinderattractie huren? Bekijk ons springkussenassortiment en/of kinderattractie assortiment.

Het springkussen kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Het Springkussen Indoor Bouncer is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Het springkussen kunt u ook gemakkelijk binnen plaatsen. Het springkussen Indoor Bouncer wordt verhuurd in zowel de roze, als de rode variant.

Kenmerken:

L x Bx H 3 x 3 x 2
Transport L x B x H 1 x 0.7 x 0.5
Stroom: Nodig
Gewicht: 75KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Bounceplezier voor 5 à 6 kinderen
  • Gemakkelijk te vervoeren
  • Goedkoop
  • Goede kwalitieit

 

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze springkussens en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of  attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het springkussen Indoor Bouncer is niet voorzien van een dak. Mocht u uw feest willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren. Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Het springkussen Indoor Bouncer goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid-Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het springkussen Indoor Bouncer is te vervoeren in vrijwel iedere auto waarvan de achterbank inklapbaar is. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wel een trekhaak, maar geen ruime auto? Bij Vcompany kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.