Springkussen Indoor Bouncer

1 dag  70,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Het Springkussen Indoor Bouncer

Ontdek het plezier van het Springkussen Indoor Bouncer, nu beschikbaar voor slechts €70,00 per dag bij Vcompany. En met deze prijs maakt dit gelijk een van onze goedkoopste springkussens in het assortiment. Zo hou je de kosten laag, maar heb je toch nog een heus springkussen in de tuin staan!

Komt de Indoor Bouncer op een harde ondergrond te staan? Geen probleem. Je kunt bij ons valmatten bij huren. Dit zorgt ervoor dat wanneer er een kind wellicht per ongeluk afvalt, hij of zij zacht zal vallen op een van onze matten. Zo kun je de kinderen gerust hun gang laten gaan.

 

Niet Voor Niks Indoor Bouncer!

Het Springkussen Indoor Bouncer staat bekend om zijn compacte formaat, en dus ook zeker geschikt voor binnen evenementen. Met een afmeting van 3x3 meter is het de ideale keuze voor kinderfeestjes, buurtbijeenkomsten of evenementen waar de allerkleinsten zich volop kunnen vermaken. Het fijne aan dit springkussen is dus dat het weinig ruimte in beslag neemt, maar het toch een speelse toevoeging is aan uw evenement. Laat de kleuren van dit opvallende springkussen het middelpunt van jouw feestje zijn.

 

Vertier Voor de Allerkleinsten & Meer

Speciaal ontworpen voor de allerjongste feestvierders, biedt het Springkussen Indoor Bouncer eindeloos vertier. Het kussen is niet alleen compact en handzaam, maar ook veilig en gecertificeerd, zodat ouders met een gerust hart hun kleintjes kunnen laten genieten.

Verder nog op zoek naar een aanvulling op dit springkussen? Kijk eens bij onze spellen! Vind hier bijvoorbeeld het reuzen 4 op een rij. Een 4 op een rij spel, maar dan in het groot. Hoe vet is dat? 

 

Compact & Handzaam Formaat!

Met afmetingen van 3x3x2 meter is het Springkussen Indoor Bouncer gemakkelijk te vervoeren in de kofferbak van een auto. Voor extra ruimteadvies of leveringsopties, neem gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en ervoor te zorgen dat het kussen perfect in jouw feestplan past.

 

Maak Jouw Feestje Een Succes met Vcompany!

Wanneer je kiest voor het Springkussen Indoor Bouncer, kies je voor succes en vermaak. Het kussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Heb je liever hulp bij op- en afbouw? Geen probleem! Laat het aan ons over, en geniet zorgeloos van het feest.

Voeg het Springkussen Indoor Bouncer toe aan je winkelmandje, geef je voorkeuren aan, en ontdek direct de beschikbaarheid en huurkosten. Vier feest met de allerjongsten en maak het onvergetelijk met Vcompany!

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
200 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
70 cm
Transport Hoogte
50 cm
Gewicht
75 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Producten in pakket

1x
- Indoor bouncer
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren