Springkussen taart zonder dak

1 dag  70,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Het kleine Springkussen taart zonder dak huren 

Een verjaardag te vieren? Vier het met het Springkussen taart zonder dak en uw feest is gegarandeerd een succes! Wie wil er nu niet een gigantische taart op zijn verjaardag? Wat een leuke verrassing is het om deze taart voor de jarige te huren. Dan voel je je pas echt jarig. Spring en ravot op deze taart en hoe leuk is het springkussen door de pilaren die als levensgrote kaarsen midden op het kussen staan? Bak daarnaast nog een heerlijke verjaardagstaart om de jarige volledig in het zonnetje te zetten.

Springkussen Feesttaart Open huren bij Vcompany

Het Springkussen Feesttaart zonder dak is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Mocht u de tijd niet hebben om het kussen zelf op te bouwen dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Mocht u helemaal geen omkijken willen hebben naar het kussen dan kunt u deze ook volledig verzorgt huren. Wij bezorgen het kussen dan zetten deze voor u op, begeleiden deze en bouwen hem ook weer voor u af. Ideaal als u geen tijd heeft of op en top van uw feest wilt genieten.

Waarom Vcompany

- Flexibele levering, wij leveren springkussens door heel het land, doordat onze hoofdvestiging in het midden van het land is     gevestigd zijn wij zeer flexibel in onze levering.

- Meer dan 10 jaar ervaring in de verhuur van attracties, hierdoor kunnen wij onze klanten van de juiste informatie, en eventueel maatwerk, voorzien. 

- Met ons uitgebreide assortiment kunt u voor elk thema wel iets naar wens vinden. Door de jaren heen is het assortiment uitbereid tot wel meer dan 300 verschillende attracties!

- Al onze attracties zijn gekeurd en voorzien van een certificaat en worden bij terugkomst uitvoerig schoongemaakt en gecontroleerd. 

- Door onze flexibele en vakkundige personeel bieden wij een goede service.

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat is een springkussen taart zonder dak?

Een springkussen taart zonder dak is een uniek type springkussen dat de vorm heeft van een taart, maar dan zonder dak. Dit springkussen is een eyecatcher op ieder feest en past daarom ook op ieder feestje.

Waar kan een springkussen taart worden gebruikt?

Een springkussen taart kan worden gebruikt op verschillende evenementen en gelegenheden, zoals verjaardagsfeestjes, schoolfeesten, buurtbijeenkomsten, kermissen, familiebijeenkomsten en andere festiviteiten. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden opgesteld, afhankelijk van de beschikbare ruimte en het weer.

Hoe wordt een springkussen taart opgezet en afgebroken?

Een springkussen taart wordt opgezet door deze op de gewenste locatie uit te rollen en vervolgens met behulp van een blower op te blazen. Zodra het springkussen volledig is opgeblazen, worden de verankeringspunten bevestigd om stabiliteit te bieden. Het afbreken van een springkussen taart omvat het leeg laten lopen van de lucht en het opvouwen en inpakken van het kussen volgens de instructies op de kaart.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
430 cm
Breedte
320 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
110 cm
Transport Breedte
70 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
80 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4

Producten in pakket

1x
- Taart Zonder Dak
1x
- Zakje met toebehoren
1x
- Blower 1100 Watt